Magnus Weightman: Hová tűnt Totyi? - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 böngésző gyerekkönyv ismeretterjesztő Móra Kiadó
Magnus Weightman: Hová tűnt Totyi?

Magnus Weightman: Hová tűnt Totyi?

2023 böngésző gyerekkönyv ismeretterjesztő Móra Kiadó
Rövid leírás:
A Hová tűnt Totyi? egy gyönyörűen illusztrált böngésző, amely ez alkalommal a felszíni vizeken invitál minket egy csodálatos, kalandos utazásra.

Blogturné Részletek





Kiadó: Móra Kiadó

Fordító:  Szlukovényi Katalin

Műfaj:  Ismeretterjesztő gyerekkönyv

Terjedelem: 36 oldal

Nyuszmusz elvesztette a gumikacsáját. Ezért hát a testvéreivel együtt hajóra száll és útnak ered a folyón, hogy megtalálják Totyit. Tarts velük a hegy tetejéről egészen ki a nyílt tengerre! Útközben rengeteg kaland vár. Vajon hová sietnek olyan sebesen a Motoros Malacok? Mi akadt Bárány Betti horgára?




Magnus Weightman Hol laksz, Huba? című könyve után megérkezett a sorozat második része, a Hová tűnt Totyi?, amely ez alkalommal a felszíni vizeken invitál minket egy csodálatos, kalandos utazásra. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a Móra kiadó által felajánlott példányt a könyvből!

Nyereményjáték

A Hová tűnt Totyi? című könyv a felszín feletti vizek útját mutatja be. Játékunk során az egyes állomásokon egy-egy ilyen felszíni vízfolyás nevét rejtettük el a bejegyzésekben, a feladat pedig az, hogy a kiemelt betűket megfelelő sorrendbe állítva kitaláljátok, hogy mire gondoltunk és a megoldást beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő helyére. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 




a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review