Corinne Giampaglia: Ella és a tavaszi szél - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Manó Könyvek mesekönyv
Corinne Giampaglia: Ella és a tavaszi szél

Corinne Giampaglia: Ella és a tavaszi szél

2023 Manó Könyvek mesekönyv
Rövid leírás:
A Manó Könyvek jóvoltából Ella téli kalandja után most átélhetjük vele a tavasz nyújtotta varázslatot. A turné végén ti is nyerhettek egy példányt.

Blogturné Részletek

 





Kiadó: Manó Könyvek

Fordító: Todero Anna

Műfaj: mese

Terjedelem: 40 oldal


Egymást követik az évszakok, és a vidéket betölti a faleveleken doboló esőcseppek hangja. Ella és Erik türelmetlenül várja a tavaszt, amikor majd eső helyett szirmok hullanak az erdő közepén álló ősöreg almafáról, a kikelet titkának őrzőjéről. A két testvér a szél nyomába eredve bejárja az erdőt, és egy kis nyúl vezetésével a tavasz keresésére indul…
 


A Manó Könyvek jóvoltából Ella téli kalandja után most átélhetjük vele a tavasz nyújtotta szépségeket és varázslatot. Ezúttal négy bloggerünk csatlakozik Ellához és a testvéreihez. Természetesen ti is nyerhettek egy példányt a kötetből a turné végén.

Nyereményjáték

Ezúttal tavasszal kapcsolatos idézeteket találhattok minden állomáson. A feladatotok az, hogy beírjátok a Rafflecopter megfelelő sorába, hogy kitől származik az adott idézet.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review