Louie Stowell: Egy ​büntibe küldött isten naplója (Loki 1.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Fantasy gyermek- és ifjúsági irodalom ifjúsági illusztrált Manó Könyvek mitológia
Louie Stowell: Egy ​büntibe küldött isten naplója (Loki 1.)

Louie Stowell: Egy ​büntibe küldött isten naplója (Loki 1.)

2023 Fantasy gyermek- és ifjúsági irodalom ifjúsági illusztrált Manó Könyvek mitológia
Rövid leírás:
Tartsatok velünk az Egy büntibe küldött isten naplója blogturnén, ahol a főszereplőnk a kamasztestbe zárt Loki, akit Odin a Földre küldött.

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Manó Könyvek

Terjedelem: 238 oldal

ISBN: 9789635842940

Fordította: Iglódi Brúnó

Műfaj: mitológia, fantasy, gyermekkönyv

Én, Loki a trükkök és hazugságok istene BÜNTETÉSben vagyok. Odin a Földre száműzött, méghozzá egy tizenegy éves fiú testében. Ahhoz, hogy hazatérhessek, vannak feltételei: 1. JÓTETTEKET KELL VÉGHEZ VINNEM (uncsi) 2. ISKOLÁBA KELL JÁRNOM (kegyetlen) 3. EL KELL VISELNEM THORT (gázos…) És mindezt még ebbe a naplóba le is kell jegyeznem… Kívánj szerencsét! Vagy ne… Valójában úgysem érdekel a halandók véleménye…
 

Tartsatok velünk az Egy büntibe küldött isten naplója blogturnén, ahol a főszereplőnk a kamasztestbe zárt Loki, akit Odin a fivérével, Thorral együtt a Földre küldött. Az istennek egy hónapja van, hogy megmutassa, hogy képes megjavulni, és minden gondolatát kénytelen egy visszabeszélő naplóba lejegyezni, hogy ezt bizonyítsa. Louie Stowell gazdagon illusztrált kötetéből egy példányt meg is nyerhettek a turné végén a Manó Könyvek kiadónak köszönhetően!

Nyereményjáték

Loki mondhatni az első számú kedvenc rosszfiúnk, és ennek köszönhetően elég gyakran fel-felbukkan a különféle könyvekben. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet, és ki kell találnotok, mely könyvből származnak, hol találkozhattok az adott Lokival! (A megoldás a könyvek címe!) (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.)


0 Reviews:

Post Your Review