Robin Stevens: Egy kis arzént a teába? - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 gyermek- és ifjúsági irodalom Manó Könyvek Robin Stevens
Robin Stevens: Egy kis arzént a teába?

Robin Stevens: Egy kis arzént a teába?

2023 gyermek- és ifjúsági irodalom Manó Könyvek Robin Stevens
Rövid leírás:
Az Úrilányok nem gyilkolnak sorozat második részében a Wells és Wong nyomozóiroda szenzációs hősei most egy vidéki kúriában találkoznak a halálallal,

Blogturné RészletekKiadó: Manó könyvek

Fordító:  Ruff Orsolya

Műfaj:  krimi

Terjedelem:   336 oldal

A Deepdean Leányiskola KÉT NYOMOZÓJA, Daisy Wells és Hazel Wong a szünidőt Fallingfordban tölti, ahol Daisy elbűvölő édesanyja ünnepi zsúrt szervez lánya születésnapjára. A meghívott vendégek között van a kissé bogaras Saskia néni és a lenyűgöző stílusú Félix bácsi is. Ünneplés közben azonban valaki MEGHAL, és minden jel arra utal, hogy MEGMÉRGEZTÉK! Kint ítéletidő tombol, szakad az eső, mindent elönt a víz, így a házat senki nem tudja elhagyni - és a rendőrség sem tudja megközelíteni a bűntett színhelyét. Az ódon kastélyban egyre feszültebb a légkör. Senki sem az, akinek látszik, és MINDENKI REJTEGET EGY-KÉT TITKOT. Daisy és Hazel nyomozásba kezdenek, de nagyon óvatosnak kell lenniük, hiszen a gyilkos egészen biztosan a házban van!Az Úrilányok nem gyilkolnak sorozat második részében a Wells és Wong nyomozóiroda szenzációs hősei most egy vidéki kúriában találkoznak a halálallal, s természetsen magukra vállalják a feladatot, hogy kiderítsék vajon ki is tette az arzént a teába . A fordulatos ifjúsági krimit a Manó Könyvek adja ki magyarul és ha bloggereinkkel tartatok, s együtt nyomoztok a turnénk során, végül egy szerencsés olvasóé lehet a kiadó által felajánlott nyeremény példány!

Nyereményjáték

Mivel Robin Stevens a nagy elődök nyomdokain halad regénysorozatában, ezért a játékban most olyan Agatha Chrsitie regényeket kell felismerni, amelyekben szintén méreg végzett az áldozatokkal. Ha kitaláljátok a fülszöveg alapján a történet címét azt kell beírni a Rafflecopter megfelleő sorába. Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review