Avatar: ​A víz útja – Képes útmutató - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Avatar illusztrált ismeretterjesztő Kolibri Kiadó
Avatar: ​A víz útja – Képes útmutató

Avatar: ​A víz útja – Képes útmutató

2023 Avatar illusztrált ismeretterjesztő Kolibri Kiadó
Rövid leírás:
A Kolibri Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent az Avatar: ​A víz útja című képes útmutató.

Blogturné Részletek

 


Kiadó:
 Kolibri Kiadó

Fordító:  Habony Gábor

Műfaj:  ismeretterjesztő, illusztrált

Terjedelem: 128 oldal

""Ez a könyv olyan terveket és részleteket fed fel, amelyek megmutatják Pandora világának gazdagságát és mélységét, így lehetővé teszi, hogy elindulj a saját utadra Pandorán. És ez még csak a kezdet." Sigourney Weaver Merülj el James Cameron Avatarjának lenyűgöző folytatásában, az Avatar: A víz útjában. A film készítői segítségével megalkotott képes útmutató minden kérdésedre választ nyújt. Nézd meg Pandora gyönyörű természetes tájait, a Sully családot, az RDA Kestrel és Tengeri Sárkány járműveit, a nemes tulkunokat! Fedezd fel a metkayina falut; Magastábort, az Omatikaya klán menedékét és az RDA bázisát!
 


A Kolibri Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent az Avatar: ​A víz útja című képes útmutató. A kötet bemutatja a különböző szereplőket, tárgyakat és helyszíneket, a csodás és részletgazdag illusztráció segítségével pedig elmerülhetünk a filmek világába. Tartsatok velünk, merüljetek el a szuperhősök univerzumában, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet. 

Nyereményjáték

A mostani játékunk az Avatar világához kötődik. Minden oldalon találtok egy kérdést, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni a választ. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review