Kate Petty: Samu ​napraforgója - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 gyermekkönyv illusztrált Kate Petty Móra Kiadó
Kate Petty: Samu ​napraforgója

Kate Petty: Samu ​napraforgója

2023 gyermekkönyv illusztrált Kate Petty Móra Kiadó
Rövid leírás:
Ültettetek már valaha napraforgót? Ha nem, akkor itt a remek lehetőség, hogy Samuval és kis barátaival lépésről lépésre haladjatok...

Blogturné Részletek


Kiadó: Móra Kiadó, 2023
Műfaj: mesekönyv


Fülszöveg: Ismerd meg Samu és az ő hatalmas napraforgójának történetét. Hajtsd ki az izgalmas ablakokat, és nyisd szét a hatalmas meglepetésoldalt. A könyvből interaktív módon tanulhatják meg a kisgyerekek, hogy mekkora csoda rejtőzik egy szem magban. Ahhoz azonban, hogy virágba szökkenhessen a napraforgó sok gondoskodásra, szeretetre, türelemre van szükség.


 Ültettetek már valaha napraforgót? Ha nem, akkor itt a remek lehetőség, hogy Samuval és kis barátaival lépésről lépésre haladjatok, hogy végül gyönyörködhessetek a csodaszép virágban! Kate Petty Samu napraforgója című, kihajtható fülekkel ellátott gyerekkönyve izgalmas, vidám és informatív, amit ti is jobban szemügyre vehettek, ha négy bloggerünkkel tartotok. A nyereményjáték végén egy példány talál gazdára a Móra Könyvkiadó jóvoltából. 

Nyereményjáték:

Axel Scheffler számos népszerű gyermekkönyv illusztrátora, mostani nyereményjátékunkban az ő munkáinak nyomába eredünk. Minden állomáson találtok egy-egy általa illusztrált borítórészletet, a ti feladatotok pedig, hogy a könyv címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére. 
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review