Kerri Maniscalco: Kingdom of the Wicked - Gonoszok királysága - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Fantasy Könyvmolyképző Kiadó Zafír pöttyös
 Kerri Maniscalco: Kingdom of the Wicked - Gonoszok királysága

Kerri Maniscalco: Kingdom of the Wicked - Gonoszok királysága

2023 Fantasy Könyvmolyképző Kiadó Zafír pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 


Kiadó:
 Könyvmolyképző

Fordító:  Szabó Krisztina

Műfaj:  Fantasy

Terjedelem:   440 oldal

Két nővér. Egy brutális gyilkosság. 

Egy bosszúhadjárat… És egy mámorító szerelem.


Emilia és az ikertestvére, Vittoria strega – olyan boszorkányok, akik az emberek között élnek, meghúzzák magukat, nehogy felfigyeljenek rájuk és üldözni kezdjék őket. Egyik este Vittoria nem ér oda időben a család híres-neves szicíliai éttermébe. Emilia hamarosan rábukkan szeretett ikertestvére holttestére… amit felfoghatatlan módon megcsonkítottak. Emilia összeroppan, és úgy dönt, bármi áron megkeresi a testvére gyilkosát, hogy bosszút álljon – még akkor is, ha réges-rég tiltott fekete mágiát kell használnia hozzá.

Később Emilia megismerkedik Haraggal, a pokol egyik bűnhercegével, akitől már gyerekkora óta óva intik. Harag azt állítja, hogy Emilia oldalán áll, és megbízást kapott arra, hogy derítse ki, ki gyilkolja a szigeten a nőket. De amikor a Gonoszokról van szó, soha semmi nem az, aminek tűnik…


 


A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából megjelent a TikTokon is közkedvelt Kingdom of Wicked - Gonoszok királysága könyvsorozat első része. 

Gyertek és kövessétek a blogturné állomásait és ismerjétek meg jobban ezt a démonian elbűvölő könyvet! Sőt, ha játszotok tiétek lehet a könyv egyik példánya!


Nyereményjáték

A gonoszok királyságában a pokol hét hercege uralkodik, ebből néhányan a könyvben is nagyobb szerepet kapnak. A játékban nincs más dolgotok, mint név alapján kitalálni az adott herceg mit ural. 

Segítségként, a Fények lámpásának osztályozása szerinti nevekhez tartozó megfejtést kérjük.

Minden álomáson másik nevet találtok és a Rafflecopter dobozban, a megfelelő állomáshoz be kell írni melyik bűnnel kísért az adott démon.


(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani.

A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

Csak magyarországi címre postázunk.)




0 Reviews:

Post Your Review