Katarzyna Ryrych: A Bojtorjánmező lakói - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 mesekönyv Móra Kiadó
Katarzyna Ryrych: A Bojtorjánmező lakói

Katarzyna Ryrych: A Bojtorjánmező lakói

2023 mesekönyv Móra Kiadó
Rövid leírás:
A Móra kiadó jóvoltából elolvashatjuk a mesekönyvet, ami 2017 legjobb gyerekkönyve lett. A turné végén ti is nyerhettek egy példányt belőle.

Blogturné Részletek

 





Kiadó: Móra

Fordító: Borzon Dániel és dr. Pászt Patrícia

Műfaj: mesekönyv

Terjedelem: 128 oldal

A Bojtorjánmező szomszédságában álló ház egykor a Boszorkány lakhelye volt, jelenlegi lakói pedig különleges események szemtanúivá válnak. Valaki békává változik, a zoknikon fekete lyukak kezdenek nőni, egy titokzatos alak egy madzagra kötött felhővel sétál…

Katarzyna Ryrych mágikus történeti izgalmas világokat nyitnak meg kicsik és nagyon előtt egyaránt.

A Bojtorjánmező lakói 2017-ben elnyerte a lengyelországi IBBY-díjat (International Board on Books for Young People) és az év legjobb gyerekkönyve lett.
 


A Móra kiadó jóvoltából elolvashatjuk azt a mesekönyvet, ami 2017-ben az év legjobb gyerekkönyve lett. A Bojtorjánmező lakóival ezúttal három bloggerünk kalandozik, a turné végén pedig ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

Nyereményjáték

A mesék szereplői gyerekek, ezért játékunkban olyan történetek címét keressük, amelyekben szintén gyerekek játsszák a főszerepet. Nincs más dolgotok, mint beírni a címeket a Rafflecopter megfelelő sorába.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review