Eva-Maria Bast: A királynő - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 igaz történet Kossuth kiadó Történelmi
Eva-Maria Bast: A királynő

Eva-Maria Bast: A királynő

2023 igaz történet Kossuth kiadó Történelmi
Rövid leírás:
A Kossuth Kiadó és Eva-Maria Bast jóvoltából jobban megismerhetjük II. Erzsébet emberi oldalát.Természetesen ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

Blogturné Részletek

 





Kiadó: Kossuth Kiadó

Fordító: Hatvani Patricia

Műfaj: történelmi regény

Terjedelem: 384 oldal

1938-ban, amikor a fiatal Erzsébet Görögországban megismerkedik a sármos Fülöp herceggel, a trón várományosa számára nem kérdés: ezzel a férfival akarja leélni az életét. A családja azonban ellenzi kapcsolatát a vagyontalan nemessel. Erzsébet mégis kitart választottja mellett, és már akkor megmutatkozik, milyen is ő valójában: erős akaratú, őszinte és szerény. A pár együtt birkózik meg Erzsébet legnagyobb feladatával, nevezetesen, hogy felkészüljön Anglia királynőjének a szerepére. A trónig vezető rögös út kemény megpróbáltatások elé állítja a fiatal házaspárt, az ezekkel való küzdelem nagymértékben meghatározza a királynő további életét.

Eva-Maria Bast életrajzi regényében II. Erzsébet rendkívüli életpályájából emel ki kulcsfontosságú időszakokat, amivel egészen új megvilágításba helyezi a királynőt. Betekintést nyerhetünk a brit királyi család kötelességgel és elhivatottsággal teli életébe, miközben megismerhetjük a fiatal Erzsébet mindennapjait még a trónra kerülése előtt.
 



A Kossuth Kiadó és Eva-Maria Bast jóvoltából jobban megismerhetjük II. Erzsébet emberi oldalát A királynő című könyvben. Ezúttal három bloggerünk követi végig Lilibet fiatalkorát egészen a koronázásáig. Természetesen ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

Nyereményjáték

A történetben fontos szerepet játszik Erzsébet és Fülöp házassága, kapcsolata, ezért a mostani játékban különböző királyi esküvőkről lesz szó. A feladat, hogy kitaláljátok, melyik ország királyi párjáról láttok fotót az esküvői ruhájukban az állomásokon, és beírjátok ezt a Rafflecopter megfelelő sorába.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

  • 04. 26. KönyvParfé

0 Reviews:

Post Your Review