Amy Harmon: The Queen and the Cure - A királyné és a gyógyír (A madár és a kard krónikái #2) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Fantasy Könyvmolyképző mágia romantikus Vörös Pöttyös
Amy Harmon: The Queen and the Cure - A királyné és a gyógyír (A madár és a kard krónikái #2)

Amy Harmon: The Queen and the Cure - A királyné és a gyógyír (A madár és a kard krónikái #2)

2023 Fantasy Könyvmolyképző mágia romantikus Vörös Pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Benedek Dorottya

Műfaj:  fantasy, romantikus

Terjedelem:   392 oldal

„De ​csata közeleg. És óvnod kell a szívedet.”
Kjell korábban sosem kételkedett a hovatartozásában. Sosem irigyelte a bátyját, és nem akart király lenni. A néhai Zoltev király és egy szolgálólány fattyaként jött a világra, de születésének szégyenteljes volta sosem zavarta.
Azonban egy embert nem csak a származása határoz meg. Nem csak a pengéje, a termete és a képességei. Minden, amiben Kjell korábban biztos volt, most felborul és megváltozik. Már nem pusztán jerui Kjell, a koronát védő harcos. Hanem Gyógyító, egy az Igézők közül, aki nehezen boldogul az erejével.
Amikor meg kell szabadítania a királyságot a volgárok csapatainak maradékától, a sors egy olyan nőt sodor az útjába, aki aggasztó képeket lát a jövőről, de a múltra nem emlékszik. A nem kívánt adományával felvértezett, bűntudattól szenvedő Kjell kelletlen megváltóvá válik, miközben régi ellenségekkel és új elvárásokkal kell megküzdenie.
Sashával együtt olyan utazásra indul, ahol nagy próbatétel várja. Vajon megtalálható benne az a férfi, akinek a nő hiszi?

A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Amy Harmon: A madár és a kard krónikái sorozatának második részét  A királyné és a gyógyír címmel. Ebben a részben Kjell sorsát követhetjük, aki üldözőbe veszi csapatával a volgárokat, útja során megmenti Sashát, egy különös múltú Látó lányt. Nagyon mások ők ketten, innentől azonban mégsem tudnak elválni egymástól. Ha olvasnád ezt a remek történetet, játssz velünk és akár meg is nyerheted a regényt a kiadó felajánlásában.
 

Nyereményjáték

A madár és a kard krónikái sorozat szörnyei a félelmetes volgárok, mostani játékunkban minden állomáson hasonló szörnyeket idézünk meg. A feladat keresni egy-egy olyan könyvet, amiben jellemzően szörnyetegként szerepelnek a megadott fantasy lények.  A választott könyvcímet írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába.  Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

0 Reviews:

Post Your Review