Elizabeth Hoyt: A bosszú csókja - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 General Press történelmi romantikus
Elizabeth Hoyt: A bosszú csókja

Elizabeth Hoyt: A bosszú csókja

2023 General Press történelmi romantikus
Rövid leírás:
Nemrégiben a General Press Kiadó újabb Elizabeth Hoyt regény fordításával örvendeztette meg a történelmi románc rajongóit. Ezúttal egy új sorozat, a G

Blogturné Részletek




Kiadó: General Press

Fordító:  Ács Eleonóra

Műfaj:  történelmi romantikus

Terjedelem:320 oldal

Freya de Moray a Bölcs Nők titkos társaságának tagja. Egy botrányba keveredett nemesi család leszármazottjaként évek óta álnéven, társalkodónőként dolgozik a londoni arisztokráciának. A megbocsátás azonban nem tartozik az erényei közé. Így amikor Harlowe hercege, az a férfi, aki tönkretette a bátyja életét, felbukkan a vidéki mulatságon, azt teszi, amit minden Bölcs Nő tenne a helyében: bosszút forral.
Christopher Renshaw-t, Harlowe hercegét zsarolják. Azért, hogy a titkait megőrizze, a férfi beleegyezik, hogy részt vegyen egy olyan házi mulatságon, ahol egyszer s mindenkorra le szeretne számolni a múltja árnyaival. Amikor azonban a vidéki társaság tagjai között felismeri Freyát, rájön, hogy a bajai még csak most tetőznek. Freya ugyanis mindent tud azokról a bűneiről, amelyeket a legszívesebben elfelejtene. A nő igazi veszedelem számára, de érzéki csábításának mégsem tud ellenállni. De vajon mit tesz akkor, amikor kiderül, hogy a nő élete is veszélyben van?


Nyereményjáték

Mostani blogturnénk minden állomásán Elizabeth Hoyt idehaza megjelent műveivel kapcsolatos kérdéseket találtok. A helyes válaszokat a rafflecopter megfelelő dobozába beírva várjuk. (Figyelem! A válaszok utólag nem módosíthatóak. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertes sorsolására kerül sor. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai:

0 Reviews:

Post Your Review