Liz Braswell - Ami enyém volt rég - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Disney Fantasy Liz Braswell Manó Könyvek retelling Sorsfordító történetek
Liz Braswell - Ami enyém volt rég

Liz Braswell - Ami enyém volt rég

2023 Disney Fantasy Liz Braswell Manó Könyvek retelling Sorsfordító történetek
Rövid leírás:
A Manó könyvek jóvoltából hazánkban is megjelent a Sorsfordító történetek legújabb kötete, az Ami enyém volt rég.

Blogturné Részletek


Kiadó: Manó Könyvek

Fordító:  Hermann Alexandra

Zsáner:  fantasy, retelling

Terjedelem: 496 oldal

Fülszöveg:

Hogy ​megmentsék királynőjük és születendő gyermeke életét, a hűséges alattvalók mindenfelé keresik a gyógyító erejű Aranyvirágot… ehelyett azonban véletlenül a Holdvirágot viszik el a palotába. A csillogó virág meggyógyítja a királynőt, aki egészséges lánygyermeknek ad életet. A kislány haja ezüst, mint a fényesen világító hold. Ám ezüst hajának veszélyes varázsereje van: gyógyítás helyett kárt tesz másokban. A királyság biztonsága érdekében Rapunzel hercegnőt egy nagytudású boszorkány, Gothel asszony gondjaira bízzák, és egy toronyba zárva éli az életét.

Rapunzel tizenkilenc évet tölt a torony falai között. Elfogadja, hogy az embereket meg kell védeni mágikus hajától. Amikor végül úgy dönt, hogy elhagyja az egyetlen otthont, amit valaha ismert – hogy láthassa a lebegő fényeket, melyek minden évben megjelennek az égen a születésnapján –, két tolvaj társaságában váratlan kalandokba keveredik. Az egyikük Gina, a feltörekvő törvényen kívüli, a másik pedig Flynn Rider, a körözött bűnöző. Rapunzel ráébred, hogy a története, a mágikus haja és a jövője sokkal több meglepetést tartogat, mint azt valaha képzelte.

A Manó könyvek jóvoltából hazánkban is megjelent a Sorsfordító történetek legújabb kötete, az Ami enyém volt rég. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják Liz Braswell történetét Aranyhajról, melyben úgy tűnik, a mágikus hajú lány haja gyógyítás helyett veszéllyel fenyegeti az emberek életét.
Tartsatok velünk és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott regény egy példányát.

Nyereményjáték

Mostani játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismeritek az Aranyhaj mesében elhangzó dalokat. Minden állomáson olvashattok egy kissé hiányos dalszöveg részletet, nektek pedig nincs más dolgotok, mint kitalálni, mi az az egy szó, ami hiányzik és azt beírni a rafflecopter megfelelő sorába.


A turné állomásai

04/12 Utószó
04/14 Dreamworld - extra
04/16 23 Hagyjatok! Olvasok! *csúszás*
04/18 Csak olvass!
04/20 24 Dreamworld *csúszás*

2 Hozzászólás:

  1. Tudtam én, hogy egyszer megtérül az, hogy fejből tudom szinte az összes Disney számot :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen átérzem, én csak énekelve tudom felolvasni az egyes állomásokon található idézeteket. :)

      Törlés