Vanessa Len: Csak egy szörnyeteg - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 2023 Anassa Fantasy Young Adult
Vanessa Len: Csak egy szörnyeteg

Vanessa Len: Csak egy szörnyeteg

2022 2023 Anassa Fantasy Young Adult
Rövid leírás:
Ezúttal három bloggerünk indult útnak időn és téren át, hogy szörnyeket mentsen. A turné végén ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

Blogturné Részletek

 



Kiadó: Anassa Könyvek

Fordító:  Sárpátki Ádám

Műfaj:  fantasy

Terjedelem: 353 oldal


Joan elhunyt édesanyja különc londoni családjánál tölti a nyarat. A történelmi Holland House-ban dolgozik, amikor vonzó munkatársa, Nick randira hívja, és Joan úgy érzi, minden a helyére került. Azonban Joan hamarosan ráébred az igazságra: a családtagjai valójában szörnyetegek, akik iszonyatos hatalmat birtokolnak. Nick pedig nem közönséges szépfiú: ő a legendás szörnyvadász, aki bármire képes, hogy elpusztítsa őket. A Nickkel vívott harcban Joan kénytelen együttműködni a kegyetlen Aaron Oliverrel, annak a szörnycsaládnak az örökösével, amely gyűlöli Joant és a rokonait. A lánynak muszáj megbarátkoznia saját szörnyeteg lényével, ha meg akarja menteni magát és a családját.
 


Az Anassa Könyveknek köszönhetően nemrég magyarul is megjelent Vanessa Len Csak egy szörnyeteg című regénye. A történet elsőre átlagos romantikus sztorinak tűnik, amelyben a tizenhat éves Joan belezúg a jóképű srácba, Nickbe. Ám a történet nem ennyire egyszerű. Joan és a családja ugyanis szörnyetegek, Nickről pedig kiderül, hogy ő a hős, akinek az az életcélja, hogy végezzen az összes szörnnyel. Ezúttal három bloggerünk indult útnak időn és téren át, hogy szörnyeket mentsen Joannel együtt. Természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

Nyereményjáték

A történet egy szörnyről és egy hősről szól, ezért ezúttal olyan karaktereket keresünk, akik egyszerre szörnyek és hősök is a maguk módján. A turné állomásain képeket rejtettünk el a bejegyzéseinkben ezekről a szörny/hősökről. Találd meg a képeket, és írd be a szörny/hősök nevét a Rafflecopter-doboz megfelelő helyére.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.)

0 Reviews:

Post Your Review