Jayson Gaddis: Érd el a zéró szintet! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 életmód Kossuth kiadó önfejlesztő
Jayson Gaddis: Érd el a zéró szintet!

Jayson Gaddis: Érd el a zéró szintet!

2022 életmód Kossuth kiadó önfejlesztő
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kiadó: Kossuth

Fordító: Kaufmann Zsuzsa

Műfaj: önfejlesztő

Terjedelem: 352 oldal

A ​legszorosabb kapcsolatainkban a konfliktusok ijesztőek, mert annyi minden forog kockán. Ha a konfliktus nem jól alakul, elveszíthetjük a házasságunkat, a családunkat vagy a munkánkat, amelyek mind a biztonsághoz és a túlélésünkhöz kapcsolódnak. Ezért szinte mindent megteszünk, hogy ne veszítsük el ezeket a kapcsolatokat, beleértve a konfliktus elkerülését, önmagunk elárulását, őszinteségünk beáldozását. A megoldatlan konfliktusok életünk minden egyes aspektusára hatással vannak, az önbizalomtól a fizikai és mentális egészségünkig. Jayson Gaddis a párkapcsolatok tanácsadója, és a világ egyik vezető szaktekintélye a személyek közötti konfliktusok tanulmányozása terén. Gaddis közel két évtizede segít egyéneknek, pároknak és csapatoknak, hogy a legmélyebb konfliktusaiknak mélyére ássanak. Segít az embereknek meglátni a konfliktusokban rejlő bölcsességet, és azt, hogyan juthatunk el a nullához – hogy milyen „tiszta és világos” érzésünk van másokkal kapcsolatban, miután feldolgoztunk egy nézeteltérést. Olyan helyre juthatunk, ahol „nulla” a konfliktus. Az Út a Zéró felé című könyvében Gaddis megmutatja az olvasónak, hogyan ne meneküljön tovább a kényelmetlen beszélgetések elől, hanem tanulja meg, hogyan dolgozza fel azokat. Vicces személyes történeteken, kellemetlen példákon, valamint hatékony eszközökön és készségeken keresztül felfedi, hogyan juthatunk el a szétkapcsolódástól a kapcsolódáshoz, az elfogadáshoz és a megértéshez. Ez a módszer felfrissíti a régi, megfáradt és berögzült konfliktusmegoldási megközelítéseket, és egy friss, egyszerű, felhasználóbarát útitervet kínál arra, hogyan dolgozzuk fel a konfliktusokat azokkal az emberekkel, akik a legfontosabbak számunkra.

 


Az ember társas lény. Mindenkinek szüksége van arra, hogy meghallgassák, támogassák és fontosak legyenek valaki számára. Ám minden emberi kapcsolatnak velejárói a konfliktusok is. Minden erőnkkel próbáljuk ugyan elkerülni őket, de lehetetlen. Jayson Gaddis viszont kínál számunkra egy megoldást Érd el a zéró szintet! című könyvében, amit érdemes meghallgatni. Tartsatok velünk, és játsszatok a nyereményként felajánlott könyvpéldányért!

Nyereményjáték

Játékunk során olyan szerzőktől mutatunk idézeteket, akiktől Jayson Gaddis is merített a könyv létrehozásához. A szerző nevét írjátok be a Rafi megfelelő sorába.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review