Nita Prose: A szobalány - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Alexandra kiadó krimi
Nita Prose: A szobalány

Nita Prose: A szobalány

2022 Alexandra kiadó krimi
Rövid leírás:
Az Alexandra kiadónak köszönhetően ezúttal egy igazán különleges főszereplővel rendelkező krimit vehetünk a kezünkbe.

Blogturné Részletek

 





Kiadó: Alexandra

Fordító:  Nagy Szilvia

Műfaj:  krimi

Terjedelem: 384 oldal


Molly Gray más, mint a többiek. Nehezére esik a szociális készségek elsajátítása, és gyakran félreértelmezi mások szándékait. Korábban a nagymamája egyszerű szabályokba tömörítve magyarázta el neki a világ dolgait, és ezeket követve Molly elboldogulhatott az életben.

Nagymamája halála óta a huszonöt éves Mollynak egyedül kell navigálnia az élet útvesztőiben, ám ő így is lelkesen veti bele magát munkájába egy hotel szobalányaként. Egyedi személyisége és a takarítás, valamint a helyes etikett megszállott imádata mintha egyenesen erre a munkára teremtette volna. Minden reggel örömmel ölti magára ropogós egyenruháját, tölti fel kézikocsiját miniszappanokkal és piperés üvegcsékkel, hogy a Regency Grand Hotel vendégszobáit újra tökéletessé varázsolja.

De rendezett élete fenekestül felfordul aznap, amikor belép a hírhedt és vagyonos Charles Black lakosztályába, ahol rendetlenségre és Mr. Black holttestére bukkan. Mielőtt felfoghatná, mi is történik, szokatlan viselkedésének köszönhetően első számú gyanúsítottá válik a rendőrség szemében. Molly teljesen belekavarodik a megtévesztések hálójába, fogalma sincs, hogyan szabadulhatna. Szerencséjére barátai, akikről addig azt sem tudta, hogy léteznek, összefognak vele, hogy kiderítsék, mi történt valójában Mr. Blackkel - de vajon képesek lesznek megtalálni az igazi gyilkost, mielőtt túl késő lenne?

A szobalány feltárja, mit jelent ugyanolyannak, mégis teljesen másnak lenni - és megmutatja, hogy minden rejtély megoldásához az ember szívén át vezet az út. Nita Prose elsöprő sikerű regényéből Florence Pugh főszereplésével készül filmadaptáció.
 


Az Alexandra kiadónak köszönhetően egy igazán különleges főszereplővel rendelkező krimit vehetünk a kezünkbe. A szobalány főszereplőjének nehézséget okoz a szociális készségek elsajátítása, és ezek hiányában kell kinyomoznia, ki gyilkolta meg annak a szállodának az egyik gazdag és híres vendégét, amelyben ő szobalányként dolgozik. Ezúttal három bloggerünk nyomoz együtt Mollyval, és természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

Nyereményjáték

A történet főszereplője egy egyáltalán nem átlagos lány, aki nyomozószerepbe kényszerül. Ezúttal olyan könyvek nyomozóiról rejtettünk el képet a turné állomásain, akik valamilyen szemszontból különlegesek. Írjátok be az adott karakter nevét a Rafflecopter-doboz megfelelő helyére.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review