V. E. Schwab: Gallant - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Agave Fantasy ifjúsági V. E. Schwab
V. E. Schwab: Gallant

V. E. Schwab: Gallant

2022 Agave Fantasy ifjúsági V. E. Schwab
Rövid leírás:
Az Agave kiadónak hála magyarul is megjelent V. E. Schwab Gallant című izgalmas története. A turné során öt bloggerünk nyomozott együtt Oliviával.

Blogturné Részletek

 





Kiadó: Agave

Fordító:  Ballai Mária

Műfaj:  ifjúsági fantasy

Terjedelem: 320 oldal

Olivia Prior egész életében azon tűnődött, ki ő valójában és hova tartozik. Ebben egyedül egy vékony, ütött-kopott napló van a segítségére: az anyjáé volt, tele bejegyzésekkel és képekkel, amelyek arra utalnak, hogy a nő elvesztette az eszét, ráadásul a rajzok alig többek tintapacáknál… amíg Olivia észre nem veszi bennük egy kéz, egy ajtó, egy virág és egy koponya körvonalait. Nem sokkal később levelet kap, melyben hazahívják Gallantba. A helyre, ahová az anyja naplója szerint soha nem szabad mennie.

Olivia mégis útra kel. Mi mást tehetne?

Gallantban aztán rátalál az utolsó élő rokonára és a családi kúriára bálteremmel, szalonnal, dolgozószobával és egy hatalmas, színpompás kerttel, valamint egy málladozó fallal és egy vaskapuval, amit soha nem szabad kinyitnia.

Azonban senki nem tud a levélről.

És senki nem árulja el Oliviának, mi kísérti az unokatestvérét az álmaiban, mi történt az anyjával és mi rejtőzik a fal túloldalán.

Vajon az árnyak hívták haza a lányt?

És, ha igen, mit kérnek érte cserébe?
 


Az Agave kiadónak hála magyarul is megjelent V. E. Schwab Gallant című izgalmas története. A turné során öt bloggerünk nyomozott együtt Oliviával, hogy kiderítse, mi is a Prior család sötét titka. Természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

Nyereményjáték

Olivia egy árvaházban éli az életét, miután az apja meghalt, az anyja pedig magára hagyta őt. A játék során olyan karakterek nevét kell kitalálnotok, akik szintén elvesztették a szüleiket, és magukra maradtak. Írjátok be a karakterek nevét a Rafflecopter megfelelő helyére.

(Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review