Louisa May Alcott: A ​valóra vált álom - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 karácsony Manó Könyvek novella
Louisa May Alcott: A ​valóra vált álom

Louisa May Alcott: A ​valóra vált álom

2022 karácsony Manó Könyvek novella
Rövid leírás:
A Manó Könyveknek köszönhetően egy újabb Louisa May Alcott kötetet tarthatunk a kezünkben.

Blogturné Részletek



Kiadó:
 Manó Könyvek

Fordító:  Lukács Laura

Műfaj:  novelláskötet

Terjedelem: 272 oldal

Végre kezedben tarthatod a méltán népszerű Kisasszonyok szerzőjének csodálatos novelláskötetét, megannyi mesés karácsonyi történettel, melyben megelevenednek a már ismert angol vidéki és városi élet szereplői. Együtt készülhetsz velük a legszebb családi ünnepre, forró punccsal a kezedben a kandalló előtt hallgatva a történeteiket.

 

A Manó Könyveknek köszönhetően egy újabb Louisa May Alcott kötetet tarthatunk a kezünkben. A nagy sikerű Kisasszonyok szerzője, ezúttal a 19. század karácsonyaiba enged bepillantást nyerni. Ez a szívmelengető és bájos novelláskötet bloggereinket is elvarázsolta. Hangolódjatok velünk az ünnepekre, merüljetek el a karácsonyi történetek világában, ha pedig mellétek áll a szerencse meg is nyerhetitek a könyv egy példányát. 

Nyereményjáték

A novelláskötet fő tematikája a karácsony köré épül, így a játékunk is ehhez az ünnephez és az adventi készülődéshez kötődik. Minden állomáson találtok egy kérdést, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni a választ. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review