Richelle Mead: Vámpírakadémia (Vámpírakadémia 1.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Agave Fantasy romantikus Urban Fantasy vámpírok YA Young Adult
Richelle Mead: Vámpírakadémia (Vámpírakadémia 1.)

Richelle Mead: Vámpírakadémia (Vámpírakadémia 1.)

2022 Agave Fantasy romantikus Urban Fantasy vámpírok YA Young Adult
Rövid leírás:
Lissa Dragomir és Rose Hathaway kénytelen visszatérni a Szent Vlagyimir Akadémiára, ahol nem vár rájuk más, csak a viszálykodás és a rengeteg pletyka.

Blogturné Részletek

Kiadó: Agave Könyvek

Terjedelem: 288 oldal

ISBN: 9789634199731

Fordította: Farkas Veronika

Műfaj: Paranormális Romantikus, Urban Fantasy, Filmadaptáció, Young Adult

A világsikerű sorozat első kötetében Lissa Dragomirt és Rose Hathawayt két év bujkálás után elfogják és visszahurcolják a Montana erdőségeinek mélyén megbúvó Szent Vlagyimir Akadémia vaskapui mögé. A vámpíriskola a mora uralkodói családok és damfír testőreik számára szolgál oktatóhelyül. Az akadémia falain belül a két lánynak különböző viszályokkal, rosszindulatú pletykákkal, tiltott szerelemmel és fenyegetésekkel kell megbirkóznia. De mindketten tudják, hogy a legnagyobb veszély a kapukon kívülről leselkedik rájuk.

Lissa Dragomir és Rose Hathaway kénytelen visszatérni a Szent Vlagyimir Akadémiára, ahol nem vár rájuk más, csak a viszálykodás és a rengeteg pletyka. Tartsatok bloggereinkkel, hogy megtudjátok, mi történik velük a vámpíriskola vaskapu mögött, de ne felejtsetek el játszani se! A turné végén megnyerhetitek az Agave Könyvek kiadó által felajánlott nyereménypéldányt!

Nyereményjáték

Az Agave Könyvek kiadó rendkívül gondosan elérhetővé tette a könyv beleolvasóját, amely alapján válaszolnotok kell az állomásokon kihelyezett kérdésekre. Minden helyes válasz egy újabb esély a virtuális kalapban! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review