Elle Cosimano: Finlay Donovan mindent visz - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Agave kalandregény krimi
Elle Cosimano: Finlay Donovan mindent visz

Elle Cosimano: Finlay Donovan mindent visz

2022 Agave kalandregény krimi
Rövid leírás:
Elle Cosimano sorozatának második részében a kalandok tovább folytatódnak. Tartsatok velünk és Finlay Donovann-nel.

Blogturné Részletek



Kiadó:Agave Könyvek

Fordító: TörökKrisztina

Műfaj:  krimi

Terjedelem:  384 oldal

Finlay ​olykor legszívesebben holtan látná a volt férjét. De sosem gondolja komolyan. Finlay Donovan a következő regényét írja nagy küzdelmesen, közben pedig igyekszik a felszínen maradni a két gyerekével egyedülálló anyukaként. A jó hír: továbbra is számíthat Veróra, aki egy személyben a bébiszittere és bizalmasa is, ráadásul a lánya frissen kimúlt aranyhalát leszámítva már jó ideje nem kellett megszabadulnia egyetlen hullától sem. Ami már nem annyira jó hír: a volt férje, Steven valakinek csúnyán a tyúkszemére lépett, aki ezért szeretne végleg megszabadulni tőle. Bár Stevennek akad rossz tulajdonsága bőven, a gyerekeknek jó apukája, ezért Finlay nem hagyhatja, hogy baja essen. Ezzel azonban buzgó anyukáknak álcázott bérgyilkosok haragját vonja magára, és az orosz maffiával is kényelmetlenül közeli kapcsolatba kerül. Ráadásul eközben Nick Anthony nyomozó is mindent megtesz, hogy újra Finlay életének része legyen. Aki bár zsarunak nagyon dögös, azonban Finlay néha kénytelen a törvény rosszabbik oldalára átkirándulni, ha nem szeretné, hogy a családja az aranyhaluk sorsára jusson. Finlay feje felett összecsapnak a hullámok: a regényének leadási határideje vészesen közeleg, és közben az exét is életben kell tartania valahogyan.


Banner helye

Finlay Donovan az az író, aki önhibáján kívül keveredett mindenféle kalamajkába, s úgy tűnik továbbra se egyszerű az élete. Elle Cosimano sorozatának második részében a kalandok tovább folytatódnak. Tartsatok velünk a turné folyamán, hogy megtudjátok, sikerül-e Finlay Donovannek végre írni valami jó kis regényt, vagy az élet izgalmasabb mint a fikció. S ha szerencsétek van a játék során az Agavé Könyvek  jóvoltából felajánlott regényt is megnyerhetitek.

Nyereményjáték

Bár Finlay nem nyomozó, de néha sokkal jobb ötletei vannak, mint a hivatásosoknak. Rejtvényünkben más nyomozónőket keresünk, akik szintén regény sorozatokban találhatók. Feladványainkban fülszöveg részleteket találtok. Megfejtésnek pedig a nyomozónők nevét írjátok be a Rafflecopter megfelelő dobozába.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review