James Patterson - J.D. Barker: A zaj - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Agave J.D.Barker James Patterson thriller
James Patterson - J.D. Barker: A zaj

James Patterson - J.D. Barker: A zaj

Agave J.D.Barker James Patterson thriller
Rövid leírás:
James Patterson és J.D. Barker A ​madártollas gyilkosságok után új közös regénnyel jelentkezett. ..

Blogturné Részletek


Kiadó: Agave Könyvek, 2022
Műfaj: thriller


Fülszöveg: Az ​oregoni Mount Hood közelében egy ismeretlen eredetű, pusztító erejű hanghullám söpör végig egy kis településen. A katasztrófában mindenki életét veszti, leszámítva egy testvérpárt, akik még időben elérték az egyik óvóhelyet. A jelenség hamarosan több helyen megismétlődik, és további megmagyarázhatatlan események is történnek. Egyesek szerint a kínaiak vagy az oroszok vetettek be egy új titkos fegyvert. Mások isteni eredetű megtorlásban hisznek.

A kormány a helyszínre küld egy csapatot, hogy kivizsgálja az esetet, de a csapat tagjai egymással ellentétes feladatokat kapnak. Dr. Martha Chan pszichológusnak, aki egészségügyi vészhelyzetekre szakosodott, tanulmányoznia kell a túlélőket. Alexander Fraser főhadnagynak, aki egész életében katonai pályára készült, és nem bízik a civilekben, el kell különítenie őket. Kisvártatva azonban teljesen eluralkodik a káosz, és mindenki kénytelen lesz összefogni, hogy megoldást találjanak az őrjítő zaj eredetére, ami senkit és semmit nem kímél.

James Patterson és J.D. Barker második közös regényében a rettegés eddig ismeretlen hangon szólal meg, és ez a hang a két méltán népszerű szerző képzeletvilágának legsötétebb zugaiból származik.


 


James Patterson és J.D. Barker A ​madártollas gyilkosságok után új közös regénnyel jelentkezett. A zaj című thrillerben egy titokzatos, gyilkos hang eredete után kutatnak hőseink, mely az egész emberiségre veszélyt jelent. Borzongjatok bloggereinkkel a három állomáson, és tartsatok velünk a nyereményjátékban is, hogy megnyerhessétek az Agave Könyvek által felajánlott példányt!

Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban J.D. Barker korábban megjelent regényei után nyomozunk. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet, a ti feladatotok pedig, hogy a regény címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review