Natasha Bowen: A mély dala (1.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 2023 Dream Válogatás Fantasy Maxim Kiadó mitológia YA Young Adult
Natasha Bowen: A mély dala (1.)

Natasha Bowen: A mély dala (1.)

2022 2023 Dream Válogatás Fantasy Maxim Kiadó mitológia YA Young Adult
Rövid leírás:
Natasha Bowen nagysikerű debütáló regényét a sellők és afrika iránti szenvedélye ihlette.

Blogturné Részletek


Kiadó: Maxim kiadó (Dream válogatás)

Terjedelem: 368 oldal

ISBN: 9789634995432

Fordította: Szujer Orsolya

Műfaj: Fantasy, Mitológia, Népmese-adaptáció, Young Adult

Túlélni. ​Szolgálni. Megmenteni a szeretteit. Simi egykoron imádkozott az istenekhez. Most azonban Mami Wataként – hableányként –szolgálja őket azáltal, hogy összegyűjti azoknak a lelkét, akiket a tengerben ért a halál, majd megáldja útjukat hazafelé. A baj akkor kezdődik, amikor egy még életben lévő fiút taszítanak a tengerbe. Ekkor ugyanis Simi megszeg egy ősi törvényt, és megteszi az elképzelhetetlent: megmenti a fiú életét. Jól tudja, hogy büntetés vár mindazokra, akik ellenszegülnek az istenek akaratának. Hogy megvédhesse a többi Mami Watát az istenek dühétől, fel kell keresnie a Legfelsőbb Alkotót, hogy a bocsánatáért esedezzen. A dolgok azonban egyre bonyolódnak. Ott van a fiú, akit megmentett; ő többet tud, mint amennyit illene. És ott van még valami. Valami, ami árnyékként követi Simit, és ami örömét lelné a bukásában… Minden irányból veszély leselkedik Simire, és ahogy közeledik a céljához, bosszúszomjas istenekkel, álnok vidékekkel és legendás lényekkel kell szembenéznie. Mert ha elbukik, azzal nemcsak a Mami Waták sorsát teszi kockára, hanem az általa ismert világét is .

Natasha Bowen nagysikerű debütáló regényét a sellők és afrika iránti szenvedélye ihlette. Tartsatok bloggereinkkel, hogy megtudjátok, mi történik Simidelével, a fiatal hableánnyal, aki megmenti egy fiú életét annak ellenére, hogy a kötelessége lenne begyűjtenie a lelkét minden tengerbe veszőnek. Most se felejtsetek el játszani, ugyanis a turné végén megnyerhetitek a Maxim kiadó által felajánlott nyereménypéldányt a könyvből!

A Maxim kiadó elérhetővé tette a könyv beleolvasóját, amely alapján válaszolnotok kell az állomásokon kihelyezett kérdésekre. Minden helyes válasz egy újabb esély a virtuális kalapban! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.).

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review