Mary Caperton Morton: 500 ​kirándulás a világ nemzeti parkjaiban - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 illusztrált ismeretterjesztő Kossuth Kossuth kiadó
Mary Caperton Morton: 500 ​kirándulás a világ nemzeti parkjaiban

Mary Caperton Morton: 500 ​kirándulás a világ nemzeti parkjaiban

2022 illusztrált ismeretterjesztő Kossuth Kossuth kiadó
Rövid leírás:
Mary Caperton Morton a népszerű túrablog szerző ebben az útikönyvben gyűjtötte össze a világ legérdekesebb és legszebb nemzeti parkjait.

Blogturné Részletek


Kiadó: Kossuth Kiadó

Terjedelem: 400 oldal

ISBN: 9789635448098

Műfaj: illusztrált, ismeretterjesztő, túrázás

A Föld legszebb túraútvonalait színes fotókkal, térképvázlatokkal és szemléletes leírásokkal bemutató 500 kirándulás a világ nemzeti parkjaiban tökéletes ihletforrás minden felfedező számára. A világ nemzeti parkjai által védelmezett, lenyűgöző tájak inspiráló útikönyve segít megtervezni a tökéletes kalandot. MARY CAPERTON MORTON tudományos és útikalauz-szerző, aki jelenleg Montana délnyugati részén él. Írásai jelentek meg az Earth és az Eos magazinban, az Aerial Geology (Légi geológia) című könyv szerzője, utazásait pedig a Travels with the Blonde Coyote (Utazások a szőke prérifarkassal) című, népszerű túrablogján dokumentálja. Mary észak-amerikai, nomád országúti harcosként az Amerikai Egyesült Államok mind az ötven államában túrázott már, túl van több mint kétszáz nemzeti park és nemzeti emlékhely meglátogatásán, és jó úton halad ezredik hegycsúcsának meghódítása felé.
 

Mary Caperton Morton a népszerű túrablog szerző ebben az útikönyvben gyűjtötte össze a világ legérdekesebb és legszebb nemzeti parkjait. A csodálatos képekkel illusztrált kötetben kirándulásokat, túraútvonalakat ajánl és mutat be olvasóinak. Tartsatok velünk legújabb blogturnénkon, de ne felejtsetek el játszani se. A turné végén megnyerhetitek a Kossuth Kiadó által felajánlott nyereménykönyvet.

Nyereményjáték

Mary Caperton Morton a világ nemzeti parkjaiba kalauzol el minket, így az egyes állomásokon is a lélegzetelállító kiránduló helyszínek közül kell felismernetek egyet-egyet. A megoldás a nemzeti park neve, ezt írjátok be a megfelelő rubrikába! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.)


0 Reviews:

Post Your Review