Steve Richardson: Sári ​nyuszi és a gyógyító szeretet - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Manó Könyvek mesekönyv
Steve Richardson: Sári ​nyuszi és a gyógyító szeretet

Steve Richardson: Sári ​nyuszi és a gyógyító szeretet

2022 Manó Könyvek mesekönyv
Rövid leírás:
A Manó Könyvek kínálatában elérhető ez a szemet gyönyörködtető és szívmelengető történet.

Blogturné Részletek


Kiadó:
 Manó Könyvek

Fordító: Morcsányi Júlia

Műfaj:  mesekönyv

Terjedelem:  48 oldal

Vajon sikerülhet-e egyetlen nyuszilánynak szembeszállni a nehézségekkel, meglepni Mókus Miklóst meg a többi állatot, és megnyerni a nagy lombházépítő versenyt? Amikor elkezdődik az iskola, Mókus Miklós, akinek az édesapja a város legnagyobb építkezési vállalatának a tulajdonosa, lombházversenyre hívja ki a barátait. Mindenki megdöbben, amikor Selyemtappancs Sári, aki soha még egy szöget sem ütött be életében, és segítőtársa sincsen, szintén benevez a versenybe… nyúlfarknyi esélye azonban mégis van a győzelemre. És ahogy felgyorsulnak az események, Sári megmutatja, hogy megannyi váratlan ötlet lapul a tarsolyában. Ezt a szemgyönyörködtetően illusztrált, bűbájos mesét arról, hogy aki hisz magában, a körülmények dacára is nyerhet, biztosan újra és újra kezükbe veszik majd a gyerekek.

 

A Manó Könyvek kínálatában elérhető ez a szemet gyönyörködtető és szívmelengető történet. Sári nyuszi bebizonyítja a legkisebbeknek, hogy semmi sem lehetetlen, ha az ember elég kitartó. A kreatív munka és a sok energia végül meghozza a gyümölcsét. 
Tartsatok velünk,ismerjétek meg Sári nyuszi történetét, ha pedig mellétek áll a szerencse meg is nyerhetitek a könyv egy példányát. 

Nyereményjáték

Ebben a játékban az erdei állatokra fogunk koncentrálni. Minden állomáson találtok egy állatot elrejtve, nektek pedig nincs más dolgotok, mint kitalálni, hogy kinél melyik kisállat lapul, majd beírni a nevét a Rafflecopter megfelelő sorába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review