T.L. Swan: A szédítő (A Miles fivérek #1) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 chick lit erotikus Maxim Kiadó Passion-válogatás romantikus
T.L. Swan: A szédítő (A Miles fivérek #1)

T.L. Swan: A szédítő (A Miles fivérek #1)

2022 chick lit erotikus Maxim Kiadó Passion-válogatás romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Maxim Könyvkiadó Passion válogatás

Fordító:  Sárossy-Beck Anita

Műfaj:  erotikus, romantikus, chick lit

Terjedelem:  452 oldal

Egy Londonból New Yorkba tartó repülőjáraton felraktak az első osztályra. Az étel, a kiszolgálás és a pezsgő kifogástalan volt. A mellettem ülő kék szemű férfi pedig még ennél is jobb. Intelligens volt és kifinomult. Beszélgettünk és nevettünk, aztán történt valami különleges. A sors átvette az irányítást, az utat váratlanul megszakították, és a gépnek másik városban kellett landolnia, ahol egy éjszakát vesztegelt.
Újratervezés. Volt egy őrülten szenvedélyes éjszakánk Bostonban. Egy ilyen éjszakát egyetlen nő sem felejthet el. Mindez tizenkét hónapja történt, és azóta semmit nem hallottam róla. New Yorkba költöztem, álmaim munkahelyén, a Miles Mediánál lett állásom. El tudjátok képzelni, mennyire meglepődtem, amikor a cégvezető irodájába lépve a hatalmas mahagóni íróasztal mögül egy ismerős, pajkos szempár nézett vissza rám? Egy emlékezetes éjszaka, amely nem tud puszta emlék maradni.

A Maxim Könyvkiadó jelentette meg T.L. Swan A Miles fivérek sorozatának első részét,  A szédítő  címmel. Egyéjszakás kalandjuk után egy évvel munkatársként találkozik újra Emily és Jim, persze a kínos beosztott kontra nagyfőnök felállásban. Az emlékezetes éjszakát egyikük sem felejtette el, a szenvedélyük egymás iránt tagadhatatlan, de a szerelmi csatározások mellett a Miles Média birodalom hírnevét is meg kell védeniük. Ha szerencsés vagy, a játékunk során megnyerheted a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet!

Nyereményjáték

Sokak örömére egyre bővül a Maxim Kiadó Passion válogatásának kínálata. Most a már korábban megjelent regényekkel játszunk, minden állomáson találtok egy kedvcsináló fülszöveget, annyi a feladat, hogy találjátok ki, melyik regényhez tartoznak, és írjátok bele a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre szállít, a Rafflecopter dobozban megadott válaszokat pedig sajnos utólag nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük, ezután 72 órán belül kérünk visszajelzést, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review