Jane Riordan: Volt ​egyszer egy mackó - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 mesekönyv Móra Kiadó
Jane Riordan: Volt ​egyszer egy mackó

Jane Riordan: Volt ​egyszer egy mackó

2022 mesekönyv Móra Kiadó
Rövid leírás:
Az eredeti kötet megjelenésének 95. évfordulója alkalmából Jane Riordan egy hihetetlenül kedves történetgyűjteményt írt.

Blogturné Részletek



Kiadó:
 Móra Kiadó

Fordító:  Szlukovényi Katalin

Műfaj:  mesekönyv

Terjedelem:  128 oldal

A Micimackó megjelenésének 95. évfordulója alkalmából a rendkívül tehetséges író, Jane Riordan egy csodálatos történetgyűjteményt írt, amely A. A. Milne-hez hűen varázslatos világokat idéz meg. A kötet méltó tisztelgés a világ leghíresebb medvéje előtt, és tökéletes alkalom arra, hogy újra találkozhassunk kedves barátainkkal, és megtudjuk, mi minden történt velük, mielőtt a százholdas pagony lakói lettek. A könyvet gyönyörű illusztrációik is díszítik, amelyeket Mark Burgess készített E. H. Shepard stílusában.
 

Micimackó története évtizedek óta a gyermekek kedvence, generációk nőttek már fel a csacsi öreg medve meséin. Az eredeti kötet megjelenésének 95. évfordulója alkalmából Jane Riordan egy hihetetlenül kedves történetgyűjteményt írt, amely A. A. Milne-hez hűen varázslatos világokat idéz meg. Tartsatok velünk, ismerjétek meg a Százholdas Pagonyban élő barátaink legújabb kalandjait, a nagy mielőttöt, ha pedig mellétek áll a szerencse meg is nyerhetitek a könyv egy példányát. 

Nyereményjáték

Bizonyára mindannyian tudjátok, hogy Micimackó imádja a mézet. Sajnálatos módon elvesztette az utolsó csupor mézét, ezért nagyon szomorú. Azért, hogy felvidítsuk, bloggereink minden állomáson elrejtettek egyet, annak érdekében, hogy semmiképpen se maradjon éhen kedves, öreg barátunk. Minden állomáson találtok egy szót, ami alá el van rejtve a méz. De nem lesz ennyire egyszerű dolgotok, mert néhány jelölés csupán a megtévesztést szolgálja. Ebben a játékban nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni, hogy melyik szó alatt rejlik a méz. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review