Holly Jackson: Jó kislányok, rossz viszonyok - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Holly Jackson ifjúsági Kolibri Kiadó krimi sorozat thriller
Holly Jackson: Jó kislányok, rossz viszonyok

Holly Jackson: Jó kislányok, rossz viszonyok

2022 Holly Jackson ifjúsági Kolibri Kiadó krimi sorozat thriller
Rövid leírás:
Megjelent a nagysikerű Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz című könyv folytatása a Kolibri Kiadónál, ami a Jó kislányok, rossz viszonyok címet kapta

Blogturné Részletek





Kiadó:Kolibri Kiadó

Fordító:  Horváth M. Zsanett

Műfaj:  ifjúsági, krimi, thriller

Terjedelem: 432 oldal

A Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz szerzőjének legújabb sikerkönyve Valaki eltűnt. Senki sem beszél. De MINDENKI figyel… Pip Fitz-Amobi felhagyott a nyomozással. A tavaly megoldott gyilkossági ügyet feldolgozó bűnügyi podcast óriási népszerűségre tett szert. Pip mégis váltig állítja, hogy nyomozó napjainak vége. Amikor azonban eltűnik egy közeli barátja, a rendőrség a kisujját se mozdítja, így kénytelen újra akcióba lendülni. Ha a zsaruk nem nyomoznak, megteszi Pip; ám a kisváros minden sötét titka újabb kérdéseket vet fel. Vajon Pip megtalálja a válaszokat, mielőtt kifut az időből?
 


Megjelent a nagysikerű Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz című könyv folytatása a Kolibri Kiadónál, ami a Jó kislányok, rossz viszonyok címet kapta. Ha érdekel benneteket, hogy mi a bloggereink véleménye a kötetről, akkor tartsatok velünk! Nem mellesleg most tiétek lehet egy, a kiadó által felajánlott nyereménypéldány a kötetből.

Nyereményjáték

Mostani játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire emlékeztek az első rész szereplőire. Minden állomáson találtok egy-egy kérdést a Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz c. könyv kapcsán, a ti feladatotok pedig beírni a helyes választ a Rafflecopter megfelelő dobozába! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review