James Norbury: Az utazás - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 2023 állatos buddhizmus illusztrált James Norbury önismeret
James Norbury: Az utazás

James Norbury: Az utazás

2022 2023 állatos buddhizmus illusztrált James Norbury önismeret
Rövid leírás:
Második útjára kísérjük el Nagy Pandát és Kicsi Sárkányt, akiknek ezúttal rengeteg nehézséggel kell majd megküzdeniük.

Blogturné Részletek


Kiadó: 21. század

Fordító: Laik Eszter

Műfaj: buddhizmus, életfilozófia

Terjedelem: 164 oldal

A Nagy Panda és Kicsi Sárkány folytatása gyönyörűen illusztrált ajándékkönyv az elfogadásról, önmagunk és egymás mélyebb megismeréséről. A két valószínűtlen útitárs útnak indul, folytatva az előző kötet kalandjait, hogy eljussanak egy helyre, amely talán messze van az otthonuktól, de az utazás révén önmagukhoz és egymáshoz közelebb kerülnek. – Változás – mondta Nagy Panda. – Ha nem is tudod, hová vezet, attól még jobb, mint egy helyben maradni. Kicsi Sárkány boldogtalan, és kiönti a szívét Nagy Pandának, aki úgy véli, ahhoz, hogy barátjának kedélye helyreálljon, útnak kell indulniuk. Új vidékeket fedeznek fel, rendkívüli élményekkel gazdagodnak, és nagy kihívásokkal néznek szembe. Nagy Panda és Kicsi Sárkány továbbhaladnak az elfogadás ösvényén, és megtanulják, hogy a változások, a nehézségek életünk természetes velejárói – ezek nélkül fejlődés se volna lehetséges. Ebben a kötetben is ugyanolyan bájos, szívet melengető illusztrációk találhatók, mint James Norbury eredeti, Nagy Panda és Kicsi Sárkány című nemzetközi bestsellerében. Csupa inspiráció, csupa kedves humor: Az utazás kalandos, gyönyörködtető mese az elfogadásról, amelyet minden korosztálynak érdemes kézbe vennie.

James Norbury illusztrált történetei egyszerre bölcsek és kedvesek. Nagy Pandát és Kicsi Sárkányt idén januárban mutattuk be nektek, így az év végére pedig elhoztuk a második kötetet is, aminek ők a főszereplői. Játszatok velünk, hogy esélyetek legyen megnyerni a kiadó által felajánlott példányt.

Nyereményjáték

Nagy Panda és Kicsi Sárkány ebben a részben messze sodródnak az otthonuktól, s olyan helyre kerülnek, ami számukra teljesen ismeretlen és idegen. Játékunkban ezúttal olyan tájakra barangolunk, melyek bár itt vannak a Földünkön, látványra olyanok, mintha egy másik világban léteznének. A feladatotok nem lesz más, mint minden állomáson megnézni az ott található képet, majd kitalálni és beírni a Rafflecopter megfelelő sorába, hogy nevezik az adott helyet?


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review