Gabrielle Zevin: Világépítők - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Gabrielle Zevin Magnólia Kiadó regény Világépítők
Gabrielle Zevin: Világépítők

Gabrielle Zevin: Világépítők

2022 Gabrielle Zevin Magnólia Kiadó regény Világépítők
Rövid leírás:
A Magnólia kiadó rögtön az indulása után elhozott nekünk néhány különleges könyvet, köztük Gabrielle Zevin regényét, a Világépítőket.

Blogturné Részletek


Kiadó: Magnólia Kiadó

Fordító:  Varga Krisztina

Műfaj:  romantikus

Terjedelem:  512 oldal

Két ​gyerek, egy kisfiú és egy kislány találkozik egy kórházban 1987-ben. A lány a leukémiában szenvedő nővérét látogatja meg, a fiú egy autóbalesetből épül fel. Közös témájuk, a videójátékok iránti rajongás – a bennük található lebilincselő világok, az izgalmas versenyek és a mindennapi élet bajai elől nyíló menekülési lehetőség – különös barátságot eredményez köztük. Mégis nyolc év telik el, mire ismét találkoznak, ám sorsuk innentől végleg összefonódik. Sam és Sadie az egyetemi éveik alatt futnak össze újra egy zsúfolt metróállomáson. A lány a fiú kezébe nyom egy floppy lemezt, amin a legújabb játéka található, amit az MIT haladó játékfejlesztés szemináriumára készített. Samet lenyűgözi a program, és meggyőzi Sadie-t, hogy alapítsanak egy játékfejlesztő céget, hogy megvalósítsák az álmaikat: tervezzenek játékokat, amelyek világai megigézik és beszippantják a kor egyre népszerűbb szórakozási formájának szerelmeseit. Hamarosan szupersztárok lesznek a területükön. A siker és a csillogás azonban nem várt kihívások elé állítja mindkettejüket. Gabrielle Zevin varázslatos és meghitt regénye egyrészt óda a videójátékok aranykorához; másrészt két ember története, akik a kreativitásukon keresztül keresik önmagukat, és introvertált személyiségük korlátait leküzdve igyekeznek felfedezni a szerelem és a szeretet különböző formáit.A Magnólia kiadó rögtön az indulása után elhozott nekünk néhány különleges könyvet, köztük Gabrielle Zevin regényét, a Világépítőket, mely egy különös párosról szól, akiket a videójátékok készítése köt össze. Ha te is kedvet kaptál a regényhez, akkor tarts bloggereinkkel, és játssz velünk a regény egy példányáért.

Nyereményjáték

A Világépítőkben számos játékkal találkozhatunk, ezért mostani feladványunkkal is a videójátékok világába evezünk. Te kitalálod, hogy melyik játékból származnak a blogokon található képek? (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review