Anne Brontë: Wildfell ​asszonya - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Brontë nővérek klasszikus Menő Könyvek
Anne Brontë: Wildfell ​asszonya

Anne Brontë: Wildfell ​asszonya

2022 Brontë nővérek klasszikus Menő Könyvek
Rövid leírás:
A Menő Könyveknek köszönhetően egy újabb klasszikust vehetünk kézbe új kiadásban.

Blogturné Részletek



Kiadó:
 Menő Könyvek

Fordító:  Borbás Mária

Műfaj:  klasszikus

Terjedelem:  640 oldal

Helen, a környéken sok szóbeszédet keltő, magányos, gyönyörű, fekete ruhás asszony naplója teszi ki ennek az ízig-vérig romantikus regénynek a nagy részét, amelyben egy házasság történetét ismerhetjük meg a 19. század Angliájából. A szerző, Anne Brontë, a három nővér legifjabbika is a korabeli szegény papkisasszonyok útját járta: tehetős családokban nevelősködött. Nővéreihez hasonlóan verseket, regényeket írt, míg huszonkilenc évesen el nem vitte őt is a kor betegsége: a tüdővész. Fiatalon írt regényében korának korlátok közé szorított nőalakja elevenedik meg.

 


A Menő Könyveknek köszönhetően egy újabb klasszikust vehetünk kézbe új kiadásban. Ezúttal Anne Brontë Wildfell asszonya című regénye kapott szép, új köntöst. A borongós, különös hangulatú regény méltó darabja a Brontë nővérek életművének. Tartsatok velünk, ismerjétek meg Helen történetét, és ha nektek kedvez a szerencse, akkor tiétek lehet a kiadó által felajánlott nyeremény is. 

Nyereményjáték

A Brontë nővérek írásai a mai korban is rendkívül népszerűek. Ebben a játékban most a hölgyek életművére koncentrálunk. Minden állomáson találtok egy idézetet egy olyan könyvből, mely az egyik író műve. Nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni, hogy honnan származik az idézet és melyik hölgy az írója. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review