Chris Carter: A ​holtak csarnoka - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 chris carter General Press thriller
Chris Carter: A ​holtak csarnoka

Chris Carter: A ​holtak csarnoka

2022 chris carter General Press thriller
Rövid leírás:
A General Press Kiadó jóvoltából hozzánk is megérkezett Chris Carter nagy sikerű Robert Hunter sorozatának legújabb kötete...

Blogturné Részletek


Kiadó: General Press Kiadó, 2022
Műfaj: thriller


Fülszöveg: „Harminchét éve vagyok rendőr, és ez alatt nagyon sok borzalmat láttam, de ha választhatnék, hogy a halálom előtt mit töröljek az emlékezetemből, az ez lenne.”
A rendőrhadnagy ezekkel a szavakkal fogadta Robert Huntert és Carlos Garciát, a Los Angeles-i rendőrség nyomozóit, amikor pályafutásuk eddigi talán legsokkolóbb helyszínére értek. És ez még csak a kezdet… A két nyomozó hamarosan az FBI-jal karöltve igyekszik elkapni minden idők egyik legkegyetlenebb sorozatgyilkosát, akinek a vadászterülete határtalannak látszik; egy pszichopatát, aki számára az életek elvétele több vérontásnál – maga a művészet.


 


A General Press Kiadó jóvoltából hozzánk is megérkezett Chris Carter nagy sikerű Robert Hunter sorozatának legújabb kötete. Ezúttal az FBI figyelmét is sikerül felkeltenie a gyilkosnak, de vajon mit szól ehhez kedvenc zsarupárosunk? Tartsatok velünk, hogy lehetőségetek legyen megnyerni ennek a zseniális kriminek egy példányát!


Nyereményjáték:

A sorozatgyilkosok néha túlszárnyalják az emberi fantáziát a vad tetteikkel. Minden állomáson találkozhattok valakivel, aki bizony eléggé megnehezítette a nyomozók ás ügynökök dolgát! A megoldás a nevük!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review