Emily J. Taylor: Hotel Magnifique - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Fantasy kaland mágia Menő Könyvek paranormális romantikus Young Adult
Emily J. Taylor: Hotel Magnifique

Emily J. Taylor: Hotel Magnifique

2022 Fantasy kaland mágia Menő Könyvek paranormális romantikus Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kiadó: Menő Könyvek 2022

Fordító:  Cséplő Noémi

Műfaj:   fantasy, mágia

Terjedelem:  400 oldal

Jana ​minden vágya, hogy hazatérhessen szülőfalujába, Aligney-ba, de rossz sorsa Durc kikötővárosához szögezi, ahol elkeseredetten próbálja eltartani magát és húgát, Zosát, egy bőrcserzőben vállalt állásból. Ám egy nap a városba érkezik a Hotel Magnifique.
A legendás hotel nem csupán a csak itt megtapasztalható mágiáról híres, hanem arról is, hogy minden reggelre más-más városban bukkan fel. Jana és Zosa természetesen nem engedhetik meg maguknak, hogy megszálljanak a hotelben, de állásra jelentkeznek, és hamarosan életük legnagyobb kalandjának közepén találják magukat. A hotelben azonban gyorsan kiderül, hogy a szépen csillogó, mágikus máz veszélyes titkokat takar.
A jóképű ajtónállóval, Bellel az oldalán Jana nekivág, hogy felfedje a hotel titkát és megmentse a húgával együtt a hotel összes dolgozóját. A sikerért szembe kell szállniuk a kegyetlen hotelmesterrel és kockára kell tenniük mindazt, ami a legfontosabb számukra. Ha viszont elbuknak, soha nem térhetnek haza, sőt, olyan sors vár rájuk, amely legrosszabb rémálmukat is felülmúlja.


A Menő Könyvek kiadásában jelent meg Emily J. Taylor: Hotel Magnifique című regénye. Ez a csodás szálloda minden éjjel máshová költözik, ezerféle varázslattal kápráztatja el gazdag vendégeit. Jana és Zosa alkalmazottként kerülnek a hotelbe, és miután elszakítják őket egymástól, Jana minden követ megmozgat, hogy megtalálja a húgát. A ragyogó díszletek mögött egyre több ijesztő furcsaságot fedez fel, ami sötét mágiára utal. Vajon rémálommá változik a két testvér kalandja? Kövesd végig az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

A Hotel Magnifique a világ legszebb helyeire viszi a vendégeit. A játékunk állomásain sokunk kedvenc úti céljai közül láthattok néhány gyönyörű várost. Az állomások képei alapján találjátok ki a városneveket és írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review