Jamie Littler: Zúzmaraszív - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 gyermek- és ifjúsági irodalom ifjúsági kalandregény Kaméleon Könyvek Könyvmolyképző Kiadó
Jamie Littler: Zúzmaraszív

Jamie Littler: Zúzmaraszív

2021 gyermek- és ifjúsági irodalom ifjúsági kalandregény Kaméleon Könyvek Könyvmolyképző Kiadó
Rövid leírás:
Jamie Littler kalandos utazásra invitál minket, ahol végtelen jéggel borított világ, szörnyek, varázslat és számtalan kaland és veszély vár ránk.

Blogturné Részletek

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Soponyai Alexandra Bianka

Műfaj: Ifjúsági képes kalandregény

Terjedelem: 448 oldal

 Lépj fel a Zúzmaraszív fedélzetére, és légy részese a kalandnak! Messze-messze, a szörnyektől hemzsegő Hó-tenger legfagyosabb csücskében, van egy apró erődítmény. Egy Ash nevű kisfiú eltűnt szüleit várja vissza, akikre már csak egy tiltott altatódal éneklése emlékezteti... és mindent megtesz, hogy elkerülje a nagyon, NAGYON morcos Jetit, Tobut, aki az őrzője lett. De az élet hamarosan sokkal kalandosabb lesz Ash számára. Miután egy bátor mentési kísérlet rávilágít, hogy csodás varázserővel rendelkezik, hamarosan a Zúzmaraszív, egy útkereső szán fedélzetén találja magát. A szán merész felfedezőkkel van teli, akiknek épp jól jön a fiú segítsége. Vajon ők tudnak segíteni Ashnek, hogy megtalálja a családját? Ragyogó kalandokkal és humorral teli, varázslatos történet. A Jégvarázs, a Jégkorszak és az Így neveld a sárkányodat rajongóinak különleges figyelmébe! 10 éves kortól ajánljuk!Jamie Littler regényében egy Ash nevű kisfiút kísérhetünk el kalandos útjára, amely során a végtelen jéggel borított világ, szörnyek, varázslat és számtalan kaland és veszély vár rá. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a Könyvmolyképző Kiadó által felajánlott példányt a könyvből!

Nyereményjáték

Mostani játékunk során olyan animációs filmeket gyűjtöttünk össze, amelyek a Zúzmaraszívhez hasonlóan számos kalandot, izgalmat és varázslatot tartalmaznak. A feladat az, hogy a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírjátok az adott blogon található mese címét. Tartsatok velünk, és nyerjétek meg a Könyvmolyképző Könyvkiadó által felajánlott példány a könyvből! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 
a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review