Nina Moreno: Ne randizz Rosa Santosszal! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Dream Válogatás Maxim Kiadó romantikus YA Young Adult
Nina Moreno: Ne randizz Rosa Santosszal!

Nina Moreno: Ne randizz Rosa Santosszal!

2021 Dream Válogatás Maxim Kiadó romantikus YA Young Adult
Rövid leírás:
Tartsatok bloggereinkkel, és ismerkedjetek meg Rosa és Alex történetével!

Blogturné Részletek


Kiadó: Maxim (Dream válogatás)

Oldalszám: 352 oldal 

ISBN: 9789634992486

Fordította: Béresi Csilla

Műfaj: romantikus, mágikus realizmus, YA

Egy átok. Egy zavaros múlt. Egy titokzatos szerelem. Rosa Santoson a tenger átka ül. Jaj annak a srácnak, aki randizni szeretne vele. Kivált, ha hajója is van. A lány azonban nem annyira az átoktól szenved, mint lelki gátjaitól. Két kultúra és ezzel együtt kétféle jövő is hívogatja, így gondban van, hogy mit válasszon. Nagymamája a város megbecsült gyógyfüves asszonya, anyja nyughatatlan festő, aki ki-be jár az életükben. Ugyan Port Coralt, ezt a dél-floridai kisvárost nevezik otthonuknak, az eltűnt szülőföld, Kuba is ott kísért az életükben – a szó legszorosabb értelmében – nyomasztó teherként, amiről a nagyanya beszélni sem hajlandó. Közeleg a nyár, és az egyetemválasztás határideje. Ekkor bukkan fel Alex Aquino Rosa életében. Ez a fiú is titokzatos a kéken hullámzó tetoválásaival. Családja a vitorláskikötőt igazgatja. De vajon Rosa le tudja majd küzdeni a múltjából öröklött félelmeket, tud-e nyitni a jövő felé?


A Santos-nőknek nincs szerencséjük a tengerre termett férfiakkal, ugyanis a családon átok ül, amely lecsap a tengerre merészkedőkre! Rosa Santos hiszi is meg nem is az átkot, de aztán az egyetemválasztás előtt álló lány életében felbukkan a vitorláskikötőhöz kötődő Alex Aquino. Tartsatok bloggereinkkel, és ismerkedjetek meg Rosa és Alex történetével! Ne feledjétek, hogy a Maxim kiadó jóvoltából a turné végén egy nyereménykönyv is gazdára talál!

Nyereményjáték

Mivel szép számmal akadnak érdekes női főszereplők a Maxim kiadó Dream válogatásában, úgy gondoltuk, hogy megkeressük őket, és ki kell találnotok, hogy az egyes állomásokon melyik regény borítórészlete rejlik! A rafflecopter dobozba a regények CÍMÉT várjuk! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review