Saundra Mitchell - Bob Martin - Chad Beguelin - Matthew Sklar: The Prom - A végzős bál - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó LMBT LMBTQ lmbtqia romantikus Vörös Pöttyös
Saundra Mitchell - Bob Martin - Chad Beguelin - Matthew Sklar: The Prom - A végzős bál

Saundra Mitchell - Bob Martin - Chad Beguelin - Matthew Sklar: The Prom - A végzős bál

2021 Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó LMBT LMBTQ lmbtqia romantikus Vörös Pöttyös
Rövid leírás:
Nemrég jelent meg a Könyvmolyképző kiadónál A végzős bál című regény, ami a The Prom című broadway musical könyvváltozata!

Blogturné RészletekKiadó:
 Könyvmolyképző (Vörös Pöttyös könyvek)

Terjedelem: 224 oldal

ISBN: 9789634578109

Fordította: Béresi Csilla

Csak te meg én és egy DAL. Emma Nolannek és Alyssa Greene-nek közös a célja: egy párként szeretnének mutatkozni a végzősök iskolai bálján. Csakhogy van néhány bökkenő – oké, lehet, hogy több is. Alyssa még nem coming outolt. Nem mintha nem szeretne, de az anyukája a szülői munkaközösség tagja, és mindent elkövet, hogy azonos nemű párok ne vehessenek részt a bálon. Így Alyssának érthető módon nem nagy kedve van megbeszélni ezt vele. Hamarosan az egész város felsorakozik Mrs. Greene mögött, és nagyon úgy néz ki, Emma és Alyssa nem fognak boldogan élni, amíg meg nem halnak. Egyszer csak a semmiből megjelenik két Broadway-sztár, akik hajlandók harcba szállni a lányokért (némi publicitásért cserébe). De amikor a jó szándékuk csődöt mond, Emmán és Alyssán van a sor, hogy megmutassák az indianai kisvárosuknak – no meg az egész világnak –, hogy a szerelem az szerelem. A regény alapjául a hasonló című, Tony-díjra jelölt, világhódító musical szolgált. Új, netflixes filmváltozatában Meryl Streep és Nicole Kidman a főszereplők.


Nemrég jelent meg a Könyvmolyképző kiadónál A végzős bál című regény, ami a The Prom című broadway musical könyvváltozata! A nyíltan leszbikus Emma Nolannek és a még nem coming outolt Alyssa Greene ugyanazt szeretné: párként megjelenni a végzős bálon, és egymással táncolni. Sajnos Alyssa édesanyja, a szülői munkaközösség bigott vezetője úgy dönt, hogy inkább nem tartanak bált, mintsem, hogy Emma a titokzatos lány párjával a karján jelenjen meg. Nem sokkal később pár broadway színész jelenik meg, és tüntetni kezd egy azonos nemű párokat is elfogadó bál megtartása mellett!
Tartsatok velünk a regény blogturnéján, hogy megtudjátok mit gondolnak bloggereink Emma és Alyssa történetéről! Ne feledjétek, hogy a turné végén egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti A végzős bált! 


Nyereményjáték

Emma és Alyssa végzős báljának a problémáját a Broadway sztárok veszik a nyakukba, amit azzal viszonzunk, hogy megismerkedünk néhány híres Broadway musicallel. Minden állomáson találtok egy eltorzított posztert, és ki kell találnotok, hogy mi az előadás címe! (Mind az angol, mind a magyar címet elfogadjuk.) (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

0 Reviews:

Post Your Review