Katty Kay – Claire Shipman: Az önbizalom kódja nőknek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 önfejlesztő Partvonal Kiadó
Katty Kay – Claire Shipman: Az önbizalom kódja nőknek

Katty Kay – Claire Shipman: Az önbizalom kódja nőknek

2021 önfejlesztő Partvonal Kiadó
Rövid leírás:
A lányok után ezúttal a felnőtt nőket szólítja meg önbizalom témában Katty Kay és Claire Shipman, ugyanis tavaly év végén megjelent Az ​önbizalom kódj

Blogturné Részletek

 
Kiadó:
 Partvonal Kiadó

Fordító: Kertész Edina

Műfaj: önfejlesztő

Terjedelem: 296 oldal

Önbizalom. Mindannyiunknak szüksége van rá, de sokszor elérhetetlennek tűnik. Vajon a szerencsés kiválasztottak génjeibe van kódolva, vagy akárki felépítheti magában? Miért küzdenek még a legsikeresebb nők is kétségekkel önmagukat illetően? Mi az önbizalom titka, és hogyan lehetsz magabiztosabb? Az önbizalom kódja nőknek szerzői, Katty Kay és Claire Shipman újságírók az önbizalom génje után kutatva, pszichológus szakembereket is megkérdezve arra jutottak, hogy ez a fontos tulajdonság az agyban gyökerezik. Ennek fényében elmagyarázzák, miképpen kezdj el cselekedni és kockázatot vállalni az önbizalmad tudatos növelése érdekében, s milyen hatással lesz mindez az agyműködésedre. Könyvükben tehát megmutatják, hogyan lehetsz az igazi önmagad. Tapasztald meg te is az önbizalom erejét, aztán csak figyeld, hogyan változik ettől az életed!
 
A lányok után ezúttal a felnőtt nőket szólítja meg önbizalom témában Katty Kay és Claire Shipman, ugyanis tavaly év végén megjelent Az ​önbizalom kódja nőknek könyvük a Partvonal Kiadó jóvoltából. A szerzőpáros egy igencsak nehéz feladatot tűzött ki célul, szeretnék ugyanis megtalálni a választ arra, hogy a nők miképpen legyenek magabiztosabbak, azaz feltörnék az önbizalmunk kódját. Amennyiben felkeltettük az érdeklődéseteket, tartsatok velünk, és játsszatok a könyvért.

Nyereményjáték

Bátor és sikeres nők után kell nyomoznotok a mostani a játékunkban. Minden állomáson találni fogtok egy leírást olyan nőkről, akik hősnők és úttörők voltak életük során. A feladatotok a leírás alapján beírni a Rafflecopter doboz megfelelő sorába a nő nevét.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review