Charlie Mackesy: A ​Kisfiú, a Vakond, a Róka és a Ló - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 A Kisfiú a Vakond a Róka és a Ló Charlie Mackesy Könyvmolyképző Kiadó
Charlie Mackesy: A ​Kisfiú, a Vakond, a Róka és a Ló

Charlie Mackesy: A ​Kisfiú, a Vakond, a Róka és a Ló

2021 A Kisfiú a Vakond a Róka és a Ló Charlie Mackesy Könyvmolyképző Kiadó
Rövid leírás:
A Kisfiú, a Vakond, a Róka és a Ló a sikeres illusztrátor, Charlie Mackesy első saját kötete, melyben hőseink az élet nagy igazságait fedezik fel.

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Fazekas Sándor

Műfaj: graphic novel

Terjedelem: 128 oldal

A ​közkedvelt brit illusztrátorból lett modern mesemondó könyve az élet nagy kérdéseire keresi a választ. Minden korosztály számára szolgál mondanivalóval. A kötetet száz színes, illetve fekete-fehér rajz díszíti. – Mi akarsz lenni, ha nagy leszel? – kérdezte a Vakond. – Jó akarok lenni – felelte a Kisfiú. Charlie Mackesy kötetéből inspirációt és reményt meríthetünk a nehéz időkben. Gyönyörűen illusztrált könyvének négy szereplője van: a Kisfiú, a Vakond, a Róka és a Ló, akik között különös barátság szövődik, és együtt fedezik fel az élet megrendítő igazságait. Ebben a lélekmelengető, finom szellemességgel átszőtt kézírásos kötetben Mackesy legnépszerűbb illusztrációi mellett (mint például a Segítség, amit több mint egymilliószor osztottak meg a világhálón) új, eddig sehol sem látott alkotásai is megtalálhatók. Modern klasszikus született, a hangja megidézi a Micimackó és a Taót, Az alkimistát és a The Giving Treet (Az adakozó fa). A lenyűgöző szépségű kötet mélyreható gondolatai a jövő generációi számára is kincset érnek.




A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából az év végén jelent meg Charlie Mackey kötete, A Kisfiú, a Vakond, a Róka és a Ló, mely egy igazán különleges, kézírásos könyv, tele egyedi rajzokkal, és gondolatébresztő, vagy éppen megható felismerésekkel. Tartsatok bloggereinkkel, ismerjétek meg ezt a nem mindennapi művét, és ha nektek kedvez a szerencse, meg is nyerhetitek a kötetet!

Nyereményjáték

Charlie Mackesy könyve tele van aforizmákkal, azaz olyan olyan tömör, szellemes mondásokkal melyek röviden is örökérvényű igazságokat mondanak el. Mostani játékunkban ezért ilyen híres aforizmákat és szállóigéket gyűjtöttünk össze, a ti feladatotok pedig az lesz, hogy kitaláljátok, és megírjátok a Rafflecopter dobozban, hogy kitől származnak a megadott idézetek. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

0 Reviews:

Post Your Review