Dan Gemeinhart: Egy ​kutyus két élete - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Delfin könyvek ifjúsági Maxim Kiadó
Dan Gemeinhart: Egy ​kutyus két élete

Dan Gemeinhart: Egy ​kutyus két élete

2021 Delfin könyvek ifjúsági Maxim Kiadó
Rövid leírás:
A Maxim Kiadó jóvoltából 2020-ban jelent meg ez a kedves kutyás történet, melyben Brodie kalandjait ismerhetjük meg.

Blogturné Részletek



Kiadó: Maxim Kiadó

Fordító: Komáromy Zsófia

Műfaj: ifjúsági

Terjedelem: 320 oldal

Brodie jó kutya volt. És a jó kutyák a mennybe mennek. Azonban Brodie nem képes továbblépni. Még nem. Bármilyen csodásnak is tűnik a túlvilág, egyszerűen nem tud megfeledkezni a kisfiúról, akit hátrahagyott. A fiúról, akit szeretett, és aki viszontszerette. A fiúról, aki még mindig veszélyben van. Így hát Brodie megszegi a menny szabályait, és szellemként visszatér a földre, ahol két másik elveszett lélek segítségével – egy szerethető pitbull és egy zsémbes házimacska – elindul, hogy megtalálja, megmentse a fiút. Még akkor is, ha ezzel a paradicsomot kockáztatja, és lehet, hogy elveszíti a lelke halhatatlanságát. Mert ez az, amit a jó kutyák csinálnak.

 

A Maxim Kiadó jóvoltából 2020-ban jelent meg ez a kedves kutyás történet, melyben Brodie kalandjait ismerhetjük meg. Tartsatok a Blogturné Klub három bloggerével, ismerjétek meg a regényt és nyerjétek meg a könyv egy példányát!

Nyereményjáték

A hazai könyves piacon is egyre több olyan kötetet találunk, amelyeknek kutyák a főszereplői, így a mostani játékunkban ezekkel a történetekkel foglalkozunk. Minden állomáson találtok egy idézetet, nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni, hogy mi annak a regénynek a címe, ahonnan származik az említett szöveg. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review