Vi Keeland, Penelope Ward: Rebel Heir - Lázadó örökös - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 chick lit Könyvmolyképző Kiadó New Adult Penelope Ward romantikus Rubin pöttyös Vi Keeland
Vi Keeland, Penelope Ward: Rebel Heir - Lázadó örökös

Vi Keeland, Penelope Ward: Rebel Heir - Lázadó örökös

2021 chick lit Könyvmolyképző Kiadó New Adult Penelope Ward romantikus Rubin pöttyös Vi Keeland
Rövid leírás:
A sokak által kedvelt írópáros legújabb kötete a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg. Ha kíváncsiak vagytok Gia és Rush történetére, tartsato

Blogturné Részletek





Kiadó: Könyvmolyképző

Fordító: Sándor Alexandra Valéria

Műfaj: romantikus

Terjedelem: 280 oldal

„Volt ​már veled olyan, hogy csak ránéztél valakire, és tudtad, hogy a feje tetejére állíthatná az életedet, ha hagynád?”
Hogyan legyen szuper nyarad a Hampton-vidéken:
Csípj meg egy mesés albérletet az óceán partján! √Pipa.
Szerezz munkát egy menő szórakozóhelyen! √Pipa.

Hogyan szúrj el egy szuper nyarat a Hampton-vidéken: Ess bele a fekete bőrdzsekis, borostás, átható tekintetű fickóba, aki kitűnik a tömegből! Abba, aki úgysem lehet a tiéd, miután vége a nyárnak. √Pipa. √Pipa. √Pipa.

Pláne, ha ez a szexi, tetovált isten a főnököd. Pláne, ha nemcsak a munkahelyed az övé, hanem ő a fél város örököse. Pláne, ha gonosz veled.

Aztán apránként leomlott a fal, amit ez a kemény pasi maga köré épített. Nem kellett volna beleszeretnem a lázadó örökösbe, főleg, miután világossá tette, hogy nem akarja átlépni velem a határt. Esténként hiába hűlt le a levegő, mégis egyre forróbb lett körülöttünk. A nyaram sokkal érdekesebb lett, de bonyolultabb is egyben. Egyszer minden jó dolognak véget kell érnie, nem? Csakhogy én nem ilyen befejezésre számítottam vele.

Vagy legalábbis úgy tűnt. Egészen addig, amikor egy este rám parancsolt, hogy üljek be a kocsijába, mert nem akarta, hogy a sötétben gyalogoljak. Nagyjából így kezdődött a dolog Rushsal.

 



A sokak által kedvelt írópáros legújabb kötete a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg. Ha kíváncsiak vagytok Gia és Rush történetére, tartsatok velünk, hiszen tiétek lehet a kiadó által felajánlott nyereménypéldány!

Nyereményjáték

Az írópáros könyvei nagy sikernek örvendenek a hazai olvasók körében. A mostani játékunk során minden állomáson találtok egy-egy idézetet az írónők könyveiből. Ha játszani szeretnétek, nincs más dolgotok, mint beírni a Rafflecopter doboz megfelelő sorába annak a könyvnek a címét, amiből idéztünk.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review