Stuart Turton: Evelyn Hardcastle 7 halála - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Dream Válogatás időutazós krimi Maxim Kiadó misztikus thriller Urban Fantasy
Stuart Turton: Evelyn Hardcastle 7 halála

Stuart Turton: Evelyn Hardcastle 7 halála

2021 Dream Válogatás időutazós krimi Maxim Kiadó misztikus thriller Urban Fantasy
Rövid leírás:
Nemrég megjelent Stuart Turton Evelyn ​Hardcastle 7 halála című regénye, amiben napról napra más bőrébe bújhatunk egy időhuroknak köszönhetően!

Blogturné Részletek
Kiadó: Maxim (Dream válogatás)

Oldalszám: 496 oldal

Műfaj: Thriller, Krimi, Nyomozás, Időhurok/Időutazás

ISBN: 9789634992479

Fordította: Őri Péter


A ​Blackheath-ház szabályai: Evelyn Hardcastle-t este tizenegykor meg fogják ölni. Nyolc nap alatt nyolc különböző szemtanú bőrébe bújhatsz. Csak akkor engedünk szabadon, ha elárulod nekünk a gyilkos nevét. Érthető? Akkor kezdjük!
Evelyn Hardcastle meg fog halni. És minden egyes nap meg fog halni, amíg Aiden Bishop nem nevezi meg a gyilkosát, és nem töri meg az átkot. Ám valahányszor új nap kezdődik, Aiden egy másik szemtanú testében ébred. A gazdatestek között pedig lesznek segítőkészek, és olyanok is, akik csak annyit segítenek, amennyit feltétlenül szükséges. Az év legeredetibb bemutatkozó regénye kivételes fantáziával fűzi össze a történetszálakat, és az olvasót egészen az utolsó oldalakig bizonytalanságban tartja.
Stuart Turton Evelyn Hardcastle hét halála című könyve megkapta a 2018-as Costa-díjat a legjobb brit bemutatkozó regény kategóriában, a Books Are My Bag a legjobb bemutatkozó regénynek, míg a NetGalley UK 2018 legjobb regényének választotta, valamint felkerült a Specsavers Nemzeti Könyvdíj legjobb új szerzőinek rövidlistájára. A Waterstones 2018 októberében a hónap legjobb könyvének választotta.Nemrég megjelent Stuart Turton Evelyn ​Hardcastle 7 halála című regénye, amiben napról napra másik szemtanú bőrébe bújhatunk, ugyanis Evelyn Hardcastle minden egyes nap meg fog halni, amíg Aiden Bishop nem nevezi meg a gyilkosát, és nem töri meg az időhurok átkát. Tartsatok bloggereinkkel, olvassátok el az ajánlóinkat, és játsszatok velünk minden állomáson, ugyanis a turné végén a Maxim kiadó jóvoltából egy szerencsés olvasónk megnyeri ezt a misztikus krimit!

Nyereményjáték

Evelyn ​Hardcastle halála napról napra megismétlődik egy időhurok miatt, ezért úgy döntöttünk, hogy keressünk olyan történeteket, amelyekben szintén szerepel időhurok! Minden állomáson találtok egy fülszövegrészletet, ami alapján ki kell találnotok melyik könyvre gondoltunk! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review