Nagy Ádám - Trencsényi László - Veszprémi Attila: A ​Pál utcai küldetés - Mentsük meg Ernőt! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Athenaeum Kiadó játékkönyv kalandregény
Nagy Ádám - Trencsényi László - Veszprémi Attila: A ​Pál utcai küldetés - Mentsük meg Ernőt!

Nagy Ádám - Trencsényi László - Veszprémi Attila: A ​Pál utcai küldetés - Mentsük meg Ernőt!

2021 Athenaeum Kiadó játékkönyv kalandregény
Rövid leírás:
Az Athennaeum kiadónál nemrég megjelent Molnár Ferenc ifjúsági regényének, A Pál utcai fiúknak a játékkönyv változata!

Blogturné Részletek




Kiadó: Athenaeum

Terjedelem: 304 oldal 

ISBN: 9789632939490

Műfaj: kalandkönyv / játékkönyv

Szerezzük ​vissza a Pál utcaiak zászlaját! Óvjuk meg a grundot! És mindenekelőtt: Mentsük meg Ernőt! Itt Te alakítod a történetet, Te választhatod meg az utad. Ebben az interaktív történetben Te döntheted el: ELMÉSZ-E A FÜVÉSZKERTBE? HA ELMÉSZ, EGYEDÜL TESZED-E, VAGY CSAPATBAN? AKARSZ-E A PÁL UTCAIAK VEZÉRE LENNI? ÁTÁLLSZ-E A VÖRÖSINGESEKHEZ? VAGY MÉGIS INKÁBB MARADSZ A GRUND VÉDŐJE? ÉLETED ÁLDOZOD-E A GRUNDÉRT? MI ÉPÜLJÖN A GRUND HELYÉN? NETÁN CSAK NEKIINDULNÁL A 120 ÉVVEL EZELŐTTI BUDAPEST UTCÁINAK – ÚJ GONDOLATOKRA, ÚJ TALÁLKOZÁSOKRA SZÁMÍTVA? A Molnár Ferenc regénye nyomán készült interaktív történetben minden jelentős fordulópontnál döntés előtt állsz, és ez a döntés határozza meg, melyik oldalon folytatod az olvasást. Hogy ne keveredj el, ajándékba adunk két könyvjelzőt, amelyeket a könyv oldalhajtásából téphetsz le. A játékban segítségedre van három térkép és egy minilexikon, a Pufipédia is.


Az Athenaeum kiadónál nemrég megjelent Molnár Ferenc ifjúsági regényének, A Pál utcai fiúknak a játékkönyv változata! Nagy Ádám, Trencsényi László és Veszprémi Attila megtartva az eredeti regényből neveket, a helyszíneket, a kort és a karakterek lényegét újraalkotta az egész történetet, ugyanis ezúttal az olvasó dönthet arról, hogy a karakterek mit fognak tenni. 
Tartsatok velünk ennek az izgalmas könyvnek a blogturnéján, és ne feledjétek, hogy a turné végén egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti A ​Pál utcai küldetést!

Nyereményjáték

A Molnár Ferenc regénye nyomán készült interaktív történetben minden jelentős karaktert megtartottak az írók, ezért úgy gondoltuk, hogy minden állomáson elrejtünk valakit. Keressétek bejegyzéseinkben a kiemelt betűket, majd írjátok be a rafflecopter megfelelő rubrikájába a történet szereplőjének a nevét! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


0 Reviews:

Post Your Review