J.D. Barker: Szíve helyén sötétség - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Agave misztikus thriller
J.D. Barker: Szíve helyén sötétség

J.D. Barker: Szíve helyén sötétség

2021 Agave misztikus thriller
Rövid leírás:
Tartsatok a Blogturné Klub bloggereivel, és nyerjetek egy példányt a kötetből!

Blogturné Részletek

A könyv adatai

Eredeti cím: She ​Has A Broken Thing Where Her Heart Should Be (2020)
Kiadó: Agave
Fordító: Bosnyák Edit
Oldalszám: 720
Kiadás: Puhatáblás
Megjelenés: 2020
ISBN: 9789634198291

Fülszöveg

Jack ​Thatch gyerekkorában találkozik először Stellával, a titokzatos, nyolcéves kislánnyal, akinek sötét haja és még sötétebb szeme van, és magányosan ül egy padon a temetőben a kedvenc könyvét szorongatva. A találkozásukból megszállottság lesz: Jacknek állandóan a lány körül forognak a gondolatai, és végül egy évvel később újra megpillantja, ugyanazon a padon a temetőben, ám Stella hamarosan ismét eltűnik.
Közben az egyik sikátorban egy férfi holttestére bukkannak. Az eset meglehetősen rejtélyes: a teste mindenhol borzalmasan megégett, viszont a ruhái épségben maradtak, ami képtelenségnek tűnik. Faustino Brier nyomozó tudja, hogy nem ez a férfi volt az első áldozat, aki így halt meg, és nem is ő lesz az utolsó. Brier azt is tudja, hogy pontosan egy év múlva kell majd keresniük a következő áldozatot, hacsak nem akadnak előbb az elkövető nyomára.
Egy kisfiú, akit mindenki csak „D” alanyként ismer, egy világtól elzárt, gondosan őrzött, sötét laboratórium mélyén várakozik, cseperedik és tanul. Senkivel nem beszélhet, és nem ér hozzá senki. Borzalmas erő lakozik benne, ezért azok, akik bezárták, sohasem fogják kiengedni.
A szereplőket elképzelhetetlen szálak kötik össze egymással.
A Szíve helyén sötétség mesteri alkotás, hamisítatlan Barker. Stílusa a korai Stephen Kinget és Dean R. Koonz-t idézi. Felejthetetlen történet, ami bekúszik az ember bőre alá, és késő éjszakáig olvastatja magát.
J.D. Barker a 4MGY trilógia és a Dracul után valami egészen más fába vágta a fejszéjét. A Szíve helyén sötétség című regénye hamisítatlan és letehetetlen Barker stílusban íródott, de erősen idézi Stephen King és Dean R. Koontz korai alkotásait, a fő ihletet pedig Charles Dickens egy fő műve adta.  Tartsatok a Blogturné Klub bloggereivel, és nyerjetek egy példányt a kötetből!

Nyereményjáték

A Szíve helyén sötétségen kívül még négy J.D. Barker regény olvasható magyar nyelven. Játékunkban ezek szereplőit rejtettük el a bejegyzésekben. Keressétek meg a betűket, rakjátok össze és írjátok be a Rafflecopter dobozba a keresett karakter nevét.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

a Rafflecopter giveaway

Állomáslista

Január 12: Zakkant olvas
Január 14: Könyv és más

0 Reviews:

Post Your Review