Zalka Csenge Virág: Széltestvér és Napkelte - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 mesegyűjtemény Móra Kiadó
Zalka Csenge Virág: Széltestvér és Napkelte

Zalka Csenge Virág: Széltestvér és Napkelte

2021 mesegyűjtemény Móra Kiadó
Rövid leírás:
Újabb mesegyűjteményt vehetünk a kezünkbe Zalka Csenge Virágtól, ezúttal a rendhagyó családokról. A turné végén ti is nyerhettek egy példányt.

Blogturné Részletek

 





Kiadó: Móra Kiadó

Műfaj: mesegyűjtemény

Terjedelem: 160 oldal


Izlandtól Szudánig a világ megannyi országából kerültek ebbe a kötetbe különleges mesék. Olvashatunk jóságos mostoháról, emberré vált oroszlánról, kisfiút örökbefogadó méhecskéről, egy lányról, akinek három férje volt, meg egy királyról, akinek hét felesége.

Elmondhatatlanul gyönyörű, mágikus, gyógyító és felszabadító történetek találhatók ebben a könyvben. Minden mese újabb kapu egy megértőbb és elfogadóbb világ felé. Sőt, olvasás közben azt érezhetjük, hogy ez a megértő és elfogadó világ valójában mindig is itt volt körülöttünk. Itt az ideje, hogy újra felfedezzük és megteremtsük. Hiszen mi a mesemondás? A kötetben olvasható egyik történet végén ez is kiderül: "megpróbálni annyit összerakni a valóságból, amennyit csak lehet, abból a kevéske ismeretből, ami a rendelkezésünkre áll."

dr. Gyurkó Szilvia



A Móra Kiadónak köszönhetően újabb mesegyűjteményt vehetünk a kezünkbe Zalka Csenge Virágtól. Ezúttal rendhagyó családokról gyűjtött egy kötetbe hagyományos meséket. Olvashatunk mostohaszülőkről, csonka családról, örökbe fogadott gyermekről és sok más valamiért különlegesnek számító, de szerető családról… Négy bloggerünk véleményezi a mesekönyvet, és természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt belőle.

Nyereményjáték

A Széltestvér és Napkelte rendhagyó családokról szóló meséket tartalmaz, ezért most a játékunk is az ilyen családok körül forog. Minden állomáson találhattok egy rendhagyó családról készült képet valamelyik filmből, sorozatból. A feladatotok az lesz, hogy írjátok be a film vagy sorozat magyar címét a Rafflecopter megfelelő sorába.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review