J. Bengtsson: Egy ​szerelem története - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus Rubin pöttyös zene
J. Bengtsson: Egy ​szerelem története

J. Bengtsson: Egy ​szerelem története

2021 Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus Rubin pöttyös zene
Rövid leírás:
Ismét egy rocksztár kap szerepet a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában tavaly év végén megjelent CAKE Egy szerelem története könyvben. Ezúttal azonban e

Blogturné Részletek

 




Kiadó:
 Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Radosits Magdolna

Műfaj: New Adult, romantikus

Terjedelem: 544 oldal

Az életben egyetlen ilyen szerelemnek van csak helye. Lehet, hogy Jake McKallister egy rocksztár, de annyi biztos, hogy nem a szokásos. Fiatal srácként egy borzasztó bűntett áldozata lett, és ezt azóta sem heverte ki. A munkájába temetkezett, és ha nem lett volna a zene, amiben elmélyülhetett, talán túl sem éli. A karrier és a siker könnyen jött számára, a szerelem annál kevésbé. Mikor a szókimondó és életigenlő Casey Caldwellt kérik fel a híresen zárkózott zenész kísérőjének egy közös barátjuk esküvőjére, Casey a legrosszabbra számít. Mégis, milyen közös témájuk lehet? Casey beszédes, könnyen barátkozó, Jake magába forduló, zárkózott. Jake élete a zene körül forog, Casey még tisztán énekelni sem tud. A lány gyerekkora maga volt a boldogság, a srácé a média által szétcincált rémálom. És mégis, a nyilvánvaló különbségeik ellenére, ők ketten egymásra találnak, és Casey fénye beragyogja Jake nyomasztó világát. De vajon elég erős lesz-e a szerelmük, hogy legyűrje a fiú sötét múltjának romboló terhét? „Túlnő az egyszerű rocksztáros románc keretein. Különleges szerelmi történet, amire még sokáig emlékezni fogok. Humoros és szexi, valódi érzelmi mélységekkel.” – Shadowswept, amazaon.com „Kétségkívül az egyik legjobb szerelmi történet, amit valaha olvastam.” – Kathy Aronoff, amazaon.com „Wow. Őrült egy utazás volt! Nem az az átlagos rocksztáros szerelmi történet, de ettől talán még jobban imádtam!” - Shannon Moore, amazaon.com Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket? Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!
 



Ismét egy rocksztár kap szerepet a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában tavaly év végén megjelent CAKE Egy szerelem története könyvben. Ezúttal azonban egy másfajta megvilágításból olvashatunk Jakeről, a rocksztárról, ugyanis a fiút gyerekkorában súlyos trauma érte, ezért nagyon kemény élete volt, már-már lemondott a boldogságról. Egy esküvő azonban mindent megváltoztat, amikor is Jake találkozik a rendkívül szókimondó és humoros Casey-vel. Szívmelengető történet a múlt feldolgozásáról, a kockáztatásról és persze a szerelemről. Ha kíváncsiak vagytok a könyvre, tartsatok a turné bloggereivel, és játsszatok a kiadó által felajánlott példányért!

Nyereményjáték

Rengeteg gyönyörű idézetet olvashattunk már a zenéről, a zene szeretetéről különböző könyvekben. Mostani játékunkban ezekből szemezgettünk néhányat, a feladat pedig természetesen az lesz, hogy kitaláljátok, melyik könyvből idéztünk. A Rafflecopter doboz megfelelő sorába a könyv szerzőjét és címét várjuk.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review