Tomi Adeyemi: Erény ​és bosszú gyermekei - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Dream Válogatás Fantasy Maxim Kiadó Young Adult
Tomi Adeyemi: Erény ​és bosszú gyermekei

Tomi Adeyemi: Erény ​és bosszú gyermekei

2021 Dream Válogatás Fantasy Maxim Kiadó Young Adult
Rövid leírás:
Tomi Adeyemi Orisha legendája sorozata elsodorta a világot. Most itt a második kötet blogturnéja!

Blogturné Részletek



Kiadó: Maxim

Fordító: Sóvágó Katalin

Műfaj: YA fantasy

Terjedelem: 402 oldal

Vérre menő versenyfutás után Zélie-nek és Amarinak végre sikerült visszahozniuk Orisa földjére a mágiát. Csakhogy a szertartás a vártnál félelmesebb erőket szabadított fel, és nemcsak a mágusok képességeit adta vissza, de a mágus-ősöktől származó nemesség varázsló örökségét is feltámasztotta. 
Zélie most egy olyan országban küzd a mágusok egyesítéséért, ahol az ellenség ugyanolyan hatalmas, mint ők. Mikor a királyi udvar a hadsereggel szövetkezik Orisa uralmáért, Zélie harcba száll, hogy támogassa Amari trónigényét, és megvédje az új mágusokat a zsarnokság dühétől. 
 A polgárháború fenyegetésétől pattanásig feszült helyzetben Zélie rájön, hogy vagy módot talál az ország egyesítésére, vagy végig kell néznie Orisa széthullását.





Tomi Adeyemi Orisha legendája sorozata elsodorta a világot: az első kötetet egy sor olvasói és szakmai díjra jelölték, így magasan volt a léc a második kötetnek is.
A Blogturné Klub 5 tagja most annak nyomába indul, sikerül-e vajon megugrania ezt a lécet az Erény és bosszú gyermekeinek. 
Eközben tartsatok velünk a játékban is, és ügyesek vagyok, a Maxim Kiadónak hála a könyvet is megnyerhetitek.

Nyereményjáték


Az Erény és bosszú gyermekei játékban egy kis igaz-hamis kalandozásra invitálunk. Minden állomáson találsz egy-egy állítást az írónő vagy a sorozat kapcsán. Neked nincs más feladatod, mint eldönteni, igaz vagy hamis az állítás, és beírni a Rafflecopter doboz megfelelő soraiba!

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

a Rafflecopter giveaway


A turné állomásai

    0 Reviews:

    Post Your Review