David Walliams: Mamut ​a múltból - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 David Walliams gyermek- és ifjúsági irodalom Kolibri Kiadó Mamut a múltból
David Walliams: Mamut ​a múltból

David Walliams: Mamut ​a múltból

2021 David Walliams gyermek- és ifjúsági irodalom Kolibri Kiadó Mamut a múltból
Rövid leírás:
Mit keres egy mamut a viktoriánus Londonban? És egy londoni árva az Északi-sarkon? David Walliams legfrissebb magyarul megjelent regényéből kiderül.

Blogturné Részletek

 





Kiadó:
Kolibri Kiadó

Fordító: Vereckei Andrea

Műfaj: gyermek-, ifjúsági könyv

Terjedelem: 498  oldal

Hahó, David Walliams-rajongók! Készen álltok egy gigantikus, mamutméretű kalandra?

Amikor Elisa, a viktoriánus korabeli London utcáin élő árva először hall a jégszörnyről – vagyis az Északi-sarkon talált gyapjas mamutról –, azonnal kíváncsi lesz, és mindent tudni akar róla. Egy véletlen folytán aztán szemtől szemben találja magát a behemót teremtménnyel, és innentől kezdve nincs megállás: az életre szóló kaland során Londonból egészen az Északi-sarkig jutnak!

A Mamut a múltból David eddigi legnagyobb szabású kalandregénye, amely egy tízéves kislány és egy tízezer éves mamut örök barátságának lenyűgözően izgalmas történetét meséli el.
 



Mit keres egy mamut a viktoriánus Londonban? És egy londoni árva az Északi-sarkon? David Walliams legfrissebb magyarul megjelent, Mamut a múltból című regényéből kiderül. Tartsatok velünk és vegyetek részt a nyereményjátékban, hogy esélyetek legyen megnyerni a Kolibri Kiadó által felajánlott példányt!


Nyereményjáték

Walliams nevéhez több fiataloknak szóló történet is köthető, játékunkban most ezek közül szerepel néhány. Minden állomáson találhattok majd egy-egy idézetet, a feladatotok pedig annyi lenne, hogy a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírjátok annak a Walliams-regénynek a címét, amelyikből az idézet származik.



A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review