Ben Hubbard–Christiane Engel: Így éltünk a régi időkben - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 gyermekkönyv ismeretterjesztő Kolibri Kiadó
Ben Hubbard–Christiane Engel: Így éltünk a régi időkben

Ben Hubbard–Christiane Engel: Így éltünk a régi időkben

2021 gyermekkönyv ismeretterjesztő Kolibri Kiadó
Rövid leírás:
Ben Hubbard–Christiane Engel Így éltünk a régi időkben című könyve bemutatja nekünk a régi idők népeit. A turné végén ti is nyerhettek egy példányt.

Blogturné Részletek

 





Kiadó: Kolibri Kiadó

Fordító: Sárpátki Ádám

Műfaj: ismeretterjesztő

Terjedelem: 64 oldal



Ismerd meg a régmúlt idők gyermekeit!

Tudd meg, hogyan éltek az emberek réges-régen! Fedezd fel a mindennapi életük csodáit, hogy mit ettek, hol éltek és hogyan játszottak!

Lásd a történelmet a gyerekek szemén át, akik olyanok, akárcsak te!
 



A Kolibri Kiadó gondozásában nemrég megjelent Ben Hubbard és Christiane Engel Így éltünk a régi időkben című könyve, amely bemutatja nekünk érdekes módon, képekkel illusztrálva a régi idők népeit. Ezúttal öt bloggerünk vesz részt a könyves időutazáson, hogy elmondhassa nektek a véleményét, és természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

Nyereményjáték

Utazzunk egy kicsit a együtt az időben. Minden állomáson találhattok egy leírást, amelyből ki kell találnotok egy népet, helyet, tárgyat, fogalmat. A feladat az, hogy a kitalált szót beírjátok a Rafflecopter megfelelő sorába.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review