Teagan Hunter: Let's ​Get Textual – Légy merész! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 humoros Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus Rubin pöttyös
Teagan Hunter: Let's ​Get Textual – Légy merész!

Teagan Hunter: Let's ​Get Textual – Légy merész!

2020 humoros Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus Rubin pöttyös
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában érkezik Teagan Hunter Légy merész! című aranyos és vicces romantikus története egy nem mindennapi találkozásról.

Blogturné Részletek









Kiadó:
 Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Szarvas Szilvia

Műfaj: New Adult, Romantikus komédia

Terjedelem: 324 oldal

Egy téves számból többnyire nem is lesz több, pillanatok alatt elfelejted. Nem kezdesz az illetővel se csetelni, se flörtölni. Nem ő az első gondolatod ébredéskor, vagy az utolsó elalvás előtt… És tutira nem beszéled rá, hogy vegyen egy kiskecskét. Mert az fura lenne. Zach Hastings és én fülig merülünk a téves hívását követő mizériába, és nem követjük a szabályokat. Én nem keresek szerelmet, Zach pedig egyértelműen mellétárcsázott, de… …talán mégis célba talált a szívemben.



A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában debütál hazánkban Teagan Hunter Let's ​Get Textual – Légy merész! című könyve, amely egy aranyos és vicces romantikus történet egy eltévedt üzenetről és egy pimasz lány és egy kocka srác nem mindennapi találkozásáról. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott példányt a könyvből!


Nyereményjáték

Mostani játékunk során az állomásokon olyan könyvekből találhattok idézeteket, amelyekben nagy szerepet kapnak az üzenetek, emailek és levelek. A feladat az, hogy a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírjátok az adott blogon található könyv címét. Tartsatok velünk, és nyerjétek meg a Könyvmolyképző Könyvkiadó által felajánlott példány a könyvből! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 




a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review