Jennifer Chambliss Bertman: A feltörhetetlen kód - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Pagony könyvek Tilos az Á Kiadó
Jennifer Chambliss Bertman: A feltörhetetlen kód

Jennifer Chambliss Bertman: A feltörhetetlen kód

2020 Pagony könyvek Tilos az Á Kiadó
Rövid leírás:
A Könyvvadászat folytatódik. Ismét San Francisco utcáin kutathatunk és Feltörhetetlen kódokkal ismerkedhetünk meg. Kódfejtésre fel!

Blogturné Részletek



Kiadó: PAGONY

Fordító: Illés Róbert

Műfaj: Ifjúsági regény

Terjedelem:392 oldal

Emily szülei végül úgy döntöttek, hogy a család San Franciscóban marad, így Emily és új barátja, James tovább folytathatják a könyvvadászatot. De minden megváltozik, miután megszereznek egy kódolt üzenetet, amit a tanáruknak, Mr. Quislingnek címeztek. A két gyerekben felébred a kíváncsiság, és nekilátnak, hogy kiderítsék, mi köze van a Niantic nevű hajónak, a rejtélyes tűzeseteknek, a Mark Twain köteteknek és Mr. Quislingnek a titokzatos, feltörhetetlen kódhoz.


Jennifer Chambliss Bertman szövevényes és titkokkal teli regényében igazán izgalmas játékot talált ki, a Könyvvadászatot. A kiválóan megírt és feszült történet folytatásában ismét San Francisco utcáin barangolhatunk és kódokat törhetünk fel. Ha a bloggerekkel tartasz az izgalmas úton, megnyerheted te is a Pagony Kiadó által megjelentetett kötet egy példányát. Könyvvadászatra fel!

Nyereményjáték

Hőseinkkel együtt veletek is San Francisco utcáin fogunk barangolni. A bloggerek bejegyzéseikben San Franciscoban játszódó filmekből találtok jeleneteket. A filmek címét kell l beírnotok a Rafflecopter megfelelő sorába.
Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

0 Reviews:

Post Your Review