Héctor García - Francesc Miralles: Icsigo-icsie - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Bookline Könyvek életmód japán önfejlesztő
Héctor García - Francesc Miralles: Icsigo-icsie

Héctor García - Francesc Miralles: Icsigo-icsie

2020 Bookline Könyvek életmód japán önfejlesztő
Rövid leírás:
A japán icsigo-icsie annak művészete, hogyan hozhatjuk ki minden pillanatból a legtöbbet.

Blogturné Részletek



Kiadó:
 Bookline Könyvek

Műfaj: egészség, életmód, önfejlesztés, önsegítő

Terjedelem: 152 oldal

ISBN: 9789634330257

Fordította: Tomcsányi Zsuzsanna


Életünknek minden pillanata egyszeri és megismételhetetlen. A japán icsigo-icsie annak művészete, hogyan hozhatjuk ki minden pillanatból a legtöbbet. A japán teaszertartáshoz kapcsolódó icsige-icsie a jelen pillanat teljes átélését szolgálja. Segít értékelni a mulandó szépséget; megtanít, hogy mind az öt érzékszervünk segítségével miként horgonyozhatunk le a jelenben, s miként zárhatjuk ki a félelmet, a bánatot, a haragot és más negatív érzelmeket, amelyeket a múltra vagy a jövőre figyelés táplál. Az icsigo-icsiét gyakorolva észrevehetjük a véletlenek varázsát, s ezáltal értelmet adhatunk életünk egymástól független eseményeinek. Mindenkinek a kezében ott lehet a kulcs, amely kinyithatja a kaput a mások iránti figyelem, a harmónia és az élet szeretete előtt. Ez a kulcs az icsigo-icsie. 
 


A japán icsigo-icsie annak művészete, hogyan hozhatjuk ki minden pillanatból a legtöbbet. A könyv segít észrevenni, hogy az életünknek minden pillanata egyszeri és megismételhetetlen. Tartsatok bloggereinkkel ezen a különleges turnén, és ne feledjétek, hogy a blogturné végén egy szerencsés olvasónk a Bookline Könyvek kiadó jóvoltából megnyerheti a könyvet!


Nyereményjáték

Mivel az Icsigo-icsie című könyv igyekszik rávezetni minket arra, hogyan változtathatunk az életünkön és az életmódunkon a jó irányba, úgy gondoltuk, hogy a játékunkkal felhívjuk a hozzá hasonló kiadványokra a figyelmeteket. Az állomásokon található borítórészletek alapján ki kell találnotok az életmódjavító könyvek CÍMÉT, és beírni a rafflecopter megfelelő rubrikájába! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review