Kylie Scott: Trust - Bizalom - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Könyvmolyképző Kiadó Kylie Scott romantikus Vörös Pöttyös Young Adult
Kylie Scott: Trust - Bizalom

Kylie Scott: Trust - Bizalom

2020 Könyvmolyképző Kiadó Kylie Scott romantikus Vörös Pöttyös Young Adult
Rövid leírás:
Kylie Scott, a Stage Dive sorozat írónőjének tollából új könyv jelenik meg hamarosan a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából. A könyv főszereplői ezúttal fi

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Hetesy Szilvia

Műfaj: YA, romantikus

Terjedelem: 368 oldal

Mindenki megérdemel egy második esélyt! A 17 éves gimnazista Edie Millen élete gyökeresen megváltozik, amikor egy rablótámadás közepén találja magát, és majdnem meghal. Miután elege lesz osztálytársai jelentőségteljes pillantásaiból és beszólásaiból, sulit vált, ahol találkozik a megmentőjével, Johnnal. A fiút a legvadabb pletykák övezik, agresszív, erőszakos drogdíler hírében áll… de Edie nem tud és nem is akar az érzések ellen küzdeni, amiket John ébreszt benne… Különleges, ám életszerű szerelmi történet, izgalmas és elgondolkodtató bűnügyi szállal kombinálva. Lehet, hogy nem tökéletes a világnak, de neki az lehet? Ismerd meg sorsukat! „Azt szerettem legjobban a könyvben, hogy nagyon életszerűen ír a fiatal felnőttek traumáiról és kapcsolati nehézségeiről. A hősök nagyon szeretetre méltóak, a kapcsolatuk pedig a hihetetlen dráma ellenére is abszolút valódi.” – Sheila M., amazon.com „Provokál, inspirál, hipnotizál, megérint.” – Sairaika, amazon.com „Kylie Scott kimozdít a komfortzónádból, és a könyv hőseivel láttatja, érezteti veled a világot.” – Michelle, goodreads.com
 



Kylie Scott, a Stage Dive sorozat írónőjének tollából új könyv jelenik meg hamarosan a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából. A könyv főszereplői ezúttal fiatal gimnazisták, akik egy megrázó esemény alkalmával találkoznak először, ami örökre megváltoztatja az életüket. Ha szeretnétek többet megtudni a szívmelengető történetről, tartsatok a turné bloggereivel, és játsszatok a kiadó által felajánlott példányért!

Nyereményjáték

Kylie Scott oda van a tetkós srácokért, legalábbis a könyveinek borítói alapján nagyon úgy tűnik. Most ezek után a borítók után kell nyomoznotok: minden állomáson találni fogtok egy tetkós borítórészletet, a feladat pedig az lesz, hogy megfejtsétek melyik könyvéről van szó, és beírjátok a könyv címét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. Angol és magyar címet is elfogadunk.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


0 Reviews:

Post Your Review